2777
2789

اگه به یکی بگی کجایی و چرا نیستی و این حرفا

بعد اگه بگه خب کار دارم و بیکار نیستم و این حرفا...

اگه در جوابش بگی: یعنی فقط وقتی بیکاری باید به من پیام بدی؟

زشته؟

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤

مهم اینه که طرفت کی باشه

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کسی ک واقعا برات ارزشمند باشی تو رو تو اولویتش قرار میده 

وقتی خبری نمیکیره توهم برات مهم نباشه 

برا خودت ارزش قائل شو

تا براخودت احترام قائل نشی بقیه هم  محترم نمیشمرنت

آویزون نباش

نه کجاش زشته؟؟خیلی هم منطقیه..والاااا

اخه طرف پر روعه

اگه مثلا بگه ناراحتی نیام چی😐

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤
عزیزم کسی ک واقعا برات ارزشمند باشی تو رو تو اولویتش قرار میده  وقتی خبری نمیکیره توهم برات مه ...

واقعا درست میگی

چیکار کنم بنظرت؟ اخه مثلا تو واتساپ پیام میدم زود دو تیک میخوره معلومه انلاینه. گفتش یه کار دیگه داره.. یه متنیو داره میخونه... بعدش من تا چند بار پیام دادم هی انلاین بود سین نمیکرد

بدم میاد اویزون بنظر برسم... الان تو ذهنش اویزون بنظر میام؟

ن بهش بگو مگه فقط تو کار  داری یه احوال پرسی وقتی نمیبره

کارم احوال پرسی نبود اخه میخواستم همینجوری حرف بزنیم حوصلم سر رفته بود

واقعا درست میگی چیکار کنم بنظرت؟ اخه مثلا تو واتساپ پیام میدم زود دو تیک میخوره معلومه انلاینه. گفت ...

بله عزیزم 

ب نطرم وقتی انلاینه و سین میکنه ولی جواب نمیده 

یعنی همون لحظه ک سین کرد از طرف کسی ک براش تو اولویته پیام اومده سریع رفته پیام اونو ج بده تورو اصلا یادش رفته

کات کن بره می کارش بابا

بله عزیزم  ب نطرم وقتی انلاینه و سین میکنه ولی جواب نمیده  یعنی همون لحظه ک سین کرد از ط ...

نه نه سین نمیکنه

واتساپ اگه طرف انلاین باشه دوتا تیک میخوره. ولی طوسیه

ااگه سین کنه دوتا تیک ابی میخوره

این همیشه تیک طوسی میخوره

نه نه سین نمیکنه واتساپ اگه طرف انلاین باشه دوتا تیک میخوره. ولی طوسیه ااگه سین کنه دوتا تیک ابی م ...

اها اره متوجه شدم خودمم

ولی بیخیالتا وقتی اون پیام نداد توهم پیام نده 

آویزون نشو 

یه قدم اگ برداشتی  طرف مقابلت باید یه قدم برداره

اگه اون برنداشت و تو قدم دومو برداری دیگ برا داشتن و بدست اوردنت تلاشی نمیکنه 

میگ بزار من براش براش دست نیافتنی بشم اون بیوفته دنبالم

قدم سومو برداری میری برا قدم چهارم دیگ اون بودو نبودت براش فرقی نمیکنه چون راجت تورو تو چنگش گرفته و تو داری براش بال بال میزنی اون هم بیشتراز قبل تورو مزاحم میبینه