2777
2789
سلام دوست دارم اینجا دورهم باشیم و تبادل نظر کنیم اوقاتتون رو چه طوری می گذرونید ؟ چه فعالیت های اجتماعی دارید ؟ اوضاع زبانتون چه طوره ؟ برنامه تون برای آینده چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مرخصی زایمان هستم، حدودا دو ساله، قبلش تمام وقت شاغل بودم این دو سال که واقعا بچه تمام وقتم رو گرفت، بیشتر باید برنامه ریزی میکردم که دخترم رو چطوری سرگرم کنم؟
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
یکم در مورد خودم بگم اول

من کمی بیشتر از یه ساله که اومدم هلند . دخترم حدود هفت سالشه و مدرسه میره پسرمم 15 ماهشه .

با وجود پسرم تقریبا هیچ کار خاصی نمیتونم بکنم اما دوست دارم یکم که بزرگتر شد برم سرکار

هفته ای یه روز کلاس زبان میرم که بعد از ساعت کار شوهرمه . اوضاع زبانم زیاد خوب نیست چون اینجا همه مردم انگلیسی شون خیلی خوبه هنوز مجبور نشدم که هلندی یاد بگیرم ولی خوب دارم تلاشمو میکنم

فعالیت اجتماعی خاصی ندارم چون زبان بلد نیستم
فقط یه مقدار با همسایه مون دوستم و رفت و آمد داریم ولی با هم انگلیسی حرف می زنیم نه هلندی یم

دوست دارم ازتون ایده بگیرم که چه کارهایی میشه انجام داد . مثلا اینکه به جز کلاسی که میرم زبانمو چه طوری تقویت کنم . چون کلاسمون خیلی کند پیش میره
من هم خانه دارم هم شاغل.... منتهی شغلم جوریه که یهو چند وقت وقت سرخاروندن ندارم و یهو هم یه مدت مثل این یکی دو هفته سرم خلوت تره چون کارم دست خودمه و پروژه ای هست. نیام؟ خانم طلا جان برای زبان باید خودت را مجبور کنی هلندی حرف بزنی. با همون دوستتون تمرین کن. بگو من سعی میکنم هلندی یاد حرف بزن و ایرادهامو بگیر... تو فقط با ارتباط با اون زبان میتونی کمک بزرگی به دانش زبانت کنی و خیلی زود هم راه میوفتی.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پارمیدا جونم چرا نیای . خیلی هم خوش اومدی اتفاقا به همسایه گفتم بیا از این هفته صبحها توی راه مدرسه بچه ها هلندی حرف بزنیم . البته هنوز شروع نکردیم . از فردا شروع می کنیم . ولی حالا اون میگه من سختمه با تو هلندی خرف بزنم باید عادت کنم خخخخ
ولی فکر کنم بهترین کار خرف زدن با همین همسایه است
این هلندیها خیلی سختن . یعنی باهاشون هلندی هم که حرف بزنی اگه حس کنن خوب بلد نیستی انگلیسی جواب میدن