2777
2789

سلام.من یه پسر هشت ماهه دارم که خوب شیرشو غذاشو می خوره ولی خوب وزن نمی گیره.وزن تولد۳۶۰۰الان ۷۰۵۰

تصمیم گرفتم بهش شیرخشک بدم وزن بگیره

چه شیرخشکی خوبه؟روزی چقدر و چند بار؟

و چکار کنم که سینمو ول نکنه

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هشت ماهه بعید میدونم دیگه سینه رو ول کنه ببلاک ۲ بهش بده شیشه هم بی بی لند بخر ۱۲۰ سی سی صبح ...

به نظرتون موثره تو وزن گیریش؟

بچت چقدر غذا میخوره در روز چند بار؟

خوب غذا می خوره.روزی دوبار دلش می خواد و می خوره

روزی یه بار هم میوه

شیر هم که فراوون

بیشتر از ۲بار غذا نمی خوره

بچه هشت ماهه بعید میدونم دیگه سینه رو ول کنه ببلاک ۲ بهش بده شیشه هم بی بی لند بخر ۱۲۰ سی سی صبح ...

۱۲۰سی سی یعنی چند پیمانه شیر خشک تو ۱۲۰ سی سی آب؟

خوب غذا می خوره.روزی دوبار دلش می خواد و می خوره روزی یه بار هم میوه شیر هم که فراوون بیشتر از ۲ب ...

من بچم شیر خشکی بود شیرشو از نه ماهگی کم تر کردم با غذا خیلی سیرش کردم وزنش خوب شد. من ۶ ماهگی بردنش قد و وزن همش دکتر سرزنشم کرد کم وزنه. بعدش بستمش به غذا از ۷ شروع کردم ماهیچه چرخ کردم بسته بندی ریز با پیاز رنده شده میپختم و زعفرون بعد برنج و با همون اب و گوشت میپختم نرم نرم . انقد میدادم تا سیر میشد دو باره سه ساعت بعدش سوپ سه ساعت بعد فرنی و ‌.... تو به ماه معدش عادت کرد ۱۲ ماخگی از شیر گرفتمش الان ۱۴ ماهشه راحتم یه بشقاب میخوره

روانشناسی کودک
من بچم شیر خشکی بود شیرشو از نه ماهگی کم تر کردم با غذا خیلی سیرش کردم وزنش خوب شد. من ۶ ماهگی بردنش ...

ممنون ازتون.حتما امتحان می کنم🌷

من بچم شیر خشکی بود شیرشو از نه ماهگی کم تر کردم با غذا خیلی سیرش کردم وزنش خوب شد. من ۶ ماهگی بردنش ...

چه سرنوشت زیبایی داشتی.خوشا به حالت