2777
2789
عنوان

خانومای خوش سلیقه کمک..... می خوام سرویس پذیرایی بخرم نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 49 پست

قشنگه عزيزم پيشاپيش مبارکه❤😘

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبیه مدل انجلیکا هستش قشنگه ها ولی از مد رفته

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
نه هشت ساله ازدواج کردم سرویس جهیزیم ناقص شده می خوام یک چیز خوبی بگیرم تا چند سال قدیمی و دمده نشه ...

اینا خوبن . فقط سادشو بخر و از این پایه برنزا نگیر

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
اصلا اصلا شیک نیست. شامپاینی هم ک بیخیال.‌این مدل همه جا هست.‌و سعی کن کریستال ک میخری توش برنز یا ف ...

این بدون پایه شم هست الان می ذارم عکسشو.... اتفاقا ارزون تره

من یک زنم ...یک زن قوی که همه چیز دارم ...عشق... محبت... سرسختی...احساسات... غم... ترس....شادی.... نشاط...ناامیدی ...زن بودن ساده نیست...مادر بودن داستان نیست... من خودم می خوام داستان خودم رو بنویسم ...پس قوی می مونم و ادامه میدم 😇
شبیه مدل انجلیکا هستش قشنگه ها ولی از مد رفته

آره خود مدل انجلیکاس

من یک زنم ...یک زن قوی که همه چیز دارم ...عشق... محبت... سرسختی...احساسات... غم... ترس....شادی.... نشاط...ناامیدی ...زن بودن ساده نیست...مادر بودن داستان نیست... من خودم می خوام داستان خودم رو بنویسم ...پس قوی می مونم و ادامه میدم 😇
این خیلی وقته از مد افتاده بابا اصلا خوب نیست

پس چی بخرم؟ 

نمی خوام رو مد باشه اصلا

من همین دارم.البته لبه هاش اب طلا داره.خیلی هم دوس شون دارم.😉😉😉

چند خریدین شما؟ 

چرا نظر نمی دین؟ من بدتر دو دل شدم