2777
2789
عنوان

کسی هست از قشم یا جنوب

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 31 پست
ببين بواي خريد بايد بدوني چي ميخاي بخري لوازم برقي با جاهاي ديكه تفاوتي نداشت اما براي يه سري خريد ب ...

هرچی ک میخاستم لباس وسیله ارایشی با همینجا ها تفاوت انچنانی نمیکرد . 

اره وسیله برقی میشه گفت درگهان گرون تر بود ک ارزون تر نبود کلا ریسکه ۱۰۰ درصد ک از اونجاها وسیله برقی خرید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين چي ميخاي بخري 

گوشكوب برقي

اگه از اين سه كاره ها باشه، بهتر

بقيش لباس و كتوني و اينجور چيزا

لباس ريز هم ميخوام

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
ی سوال دیگه. ببخشیدا همه تورهای کیش و قشم هتل ها بدون ناهار و شام هستن؟؟ 

کیش بعضی ها ناهار دارن 

ولی قشم کلا هیچ جا ناهار نداره 

شامم ک کلا نمیدن 

من ۲ سال پیش کیش بودم همه پاساژ ها رفتم تفریحاتم اونجا عالی بود ولی قشم نه ! 

هرچی ک میخاستم لباس وسیله ارایشی با همینجا ها تفاوت انچنانی نمیکرد .  اره وسیله برقی میشه گفت ...

اصلا بات موافق نيستم در مورد لباس 

لباس هاي قيمت كناسب خيلي داشت بايد بدوني از كجا ميخري نكته اينكه كسي كه ميره قشم براي خريد لباس مارك كه نبايد بره براي لباسهاي دم دستي ميره خريد شما توي گمرگ فرودگاه نديدي چه حجمي بباس. اوسط فروشنده ها. مياد؟؟؟ 

گوشكوب برقي اگه از اين سه كاره ها باشه، بهتر بقيش لباس و كتوني و اينجور چيزا لباس ريز هم ميخوا ...

من یه کوشت کوب ۳ کاره برا اجیم خریدم ۳۲۰ . 

لباس زیرم جینی دونه ای ۹ تومن پام افتاد 

۲ هفته پیش 

من یه کوشت کوب ۳ کاره برا اجیم خریدم ۳۲۰ .  لباس زیرم جینی دونه ای ۹ تومن پام افتاد  ۲ ه ...

ماركش رو ميگيد؟

اينا فقط خرد كن، مارك سايا ٣٢٠ هست

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
گوشكوب برقي اگه از اين سه كاره ها باشه، بهتر بقيش لباس و كتوني و اينجور چيزا لباس ريز هم ميخوا ...

گوشكوب برقي تك كاره من گرفتم ١٥٠ عالي است ماركش جي پاس بود 

لباس زير حتما برو درگهان 

مغازه چيني ها هم برو

بيا پي وي  

کیش بعضی ها ناهار دارن  ولی قشم کلا هیچ جا ناهار نداره  شامم ک کلا نمیدن  من ۲ سال ...

من چنتا زنگ زدم هتلا ۵ستاره ناهارندارن انگار

پس کیش برا تفریح بهتره؟

قصدمم بیشتر تفریحه ولی گفتم لباس مناسب پیدا کردم برا خودمو بچه ها بگیرم. جایی رو میشناسید ممنون میشم بگید

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
عزیزم داری میگی فروشنده ها بله فروشنده ها میارن .  اتفاقا ن مارک پوشم ن دنبال مارک

خب قربونت برم لباس مارك گرونه شايد توي قشم از تهران هم گرون تر باشه اما لباس چيني و تايلندي خيلي ارزون بود 

من چنتا زنگ زدم هتلا ۵ستاره ناهارندارن انگار پس کیش برا تفریح بهتره؟ قصدمم بیشتر تفریحه ولی گفتم ل ...

اره تفریح فقط کیش عالی بود تفریحاش . 

بخدا یادم نیست کجاها بود میگم کیش ۲ سال پیش رفتم ولی اونجا خیلی لباس هم شیک تر هم قیمت مناسب بود تا قشم ک الان رفتم