2777
2789
از چ پیجی گلم . ما خونمون اطراف تهرانه . این مغازه تهرانه . شوهرم میگه بیا ببرمت ولی خودم حوصله ندار ...

از چه سایت یا پیچی دخترم ۱۰ ساله است میخام براش بخرم

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی خرید کردم اینترنتی همیشم راضی بودم

بگید از کجا من برای نینی از بی بی ماما و نینی بازار خریدم خوب بود از جیک جیک هم خریدم گهواره خوب بود ولی لباس دوست دارم با مانتو بخرم از کجا نمی دونم

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.
Manto_catalog

قیمت را تو پیچ نزده اعصابم خورد میشه دوسش ندارم دایرکت بدید 

Lomerz.shop

این خوبه شما بخر خوب بود بیا پیام بده منم بخرم ممنون قیمتاش که انگار مفته جنسش را نمی دونم