2777
2789
عنوان

ب نظرتون قصدش چیه

181 بازدید | 25 پست

یه پسری سر یه کلاس همکلاسی بودیم جلسه اخر گفت میشه ایدیتونو بدید سوالی داشتم بپرسم؟منم دادم😐از اون روز همش پیام میده ب بهونه های مختلف البته همش درباره درس و دانشگاه و...

منم معمولی جواب میدم یکی دوبار یه حرفایی زده

مثلا گف بخند خندت قشنگه یا چن بار تو جمله هاش گفت عزیزم...منم خودمو زدم اون راه گفتم کورم اصلا ندیدم😂😂😂الان یه هفته ای میشه ک حرف میزنیم'اما از دوس داشتن هیچ حرفی نزده اصلااا اما هر اشکال درسی داشته باشم کمکم میکنه

ب نظر شما حسش ب من چیه؟و قصدش چیه از این پیام دادنا؟؟

نازنین هستم 🙋‍♀️عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۸ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

ب هیچ عنوان خودت رو سبک نکن و نخند و رو نده تا اینک بررسی هاش تموم بشه و پیشنهاد بده اخرش

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب هیچ عنوان خودت رو سبک نکن و نخند و رو نده تا اینک بررسی هاش تموم بشه و پیشنهاد بده اخرش

اخه یه چیزایی میگ نمیشه نخندم😐مثلا ایموجی خنده میزارم ضایع نشه

پسرا کلکشون اینه گول نخوری میخان مخ بزنن اول کار عارف و عاشق و شاعرن بعدش کار تموم شد کافر و ناطقو عاقلن

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
اخه یه چیزایی میگ نمیشه نخندم😐مثلا ایموجی خنده میزارم ضایع نشه

نزار خب مگ بیکاری دوخط درمیون جوابش رو بده

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜

اینم بگم یه بار کلاس تموم شد اومدیم بریم بیرون باهم رسیدیم ب در

من گفتم بفرمایید

اون گف لیدیز فرست😐

پسرا کلکشون اینه گول نخوری میخان مخ بزنن اول کار عارف و عاشق و شاعرن بعدش کار تموم شد کافر و ناطقو ع ...

ن خب در اون حد هم رو نمیدم ک سو استفاده کنه

میگم فقط در حیطه درس و دانشگا میحرفیم

وا این دومین تاپیکتو درباره این موضوع هنوپیشنهاد نداده ینی؟😂 بگو لعنتی وا بدههه دیگ

🚫امضامو تا آخر بخون خیلی مهمه🚫 اول بگم که کاربری برای دوستم بود و اسم و تاپیک ها رو من انتخاب نکردم💜خداروشکر یه شغل اینترنتی و بین المللی پردرآمد دارم .خوشحالم که تونستم قدم تواین راه بزارم و الان به این رتبه بین المللی برسم و نماینده یکی از ده شرکت برتر جهانباشم💜با اینکه خیلیا میگفتن نمیتونی و موفق نمیشی و گرونه و ... ولی الان همونا آرزودارن که توی کارم راهشون بدم و باهام همکاری کنن💜هیچوقت به انرژی منفی که دیگران بهت میدن اهمیت نده ...راه خودتو برو بالاخره به هدفت میرسی💜چیزی که بهترین نباشد ارزشی ندارد💜👑