2777
2789

فرداموعدمه دردپری دارم وقتی میرم دستشویی انگشت میکنم توواژن انگارتنگ شده انگاررحمم پایینه اینابه خاطراینکه میخوام پریودبشم یاچیزدیگه اگه اطلاعاتی داریدکمک کنیدلطفا

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

مگه انگشت بکنی فرقی میکنه😐

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پنج روز از موعدم گذشته دیروز بی بی زدم بعد یک ربع یه هاله افتاد بعد که گذشت پررنگ شد 

واقعامبارکه من که هنوزبیبی مثبت ندیدم واس ماهم دعاکن

منم یکشنبه موعدمه زیاذ درد پری ندارم خیلی کم میگیره ول میکنه فقط شبا خیلی پاهام درد میاد ترشح هم دارم

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️
واقعامبارکه من که هنوزبیبی مثبت ندیدم واس ماهم دعاکن

من بیبی زدم مثبت شد.ولی وقتی میرفتم دانشگاه دیرم شده بود دویدم فرداش پریود شدم دیوونه شدم الان خیلی اعصابم به هم ریخته.

Canim kandim😍😎
خوب چرا انگشت میکنین با انگشت که نمیشه فهمید بعد هم سر توالت نشستنی فشار به رحم میاد حس میکنین پایین ...

ولی قبلااینجوری نبودها