دخترک_عجیب_زاده مدیر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 1366 عنوان کسایی که از خرید دلار چیزی میدونن | مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 22 پست لطفا اگه میدونید جواب بدین..من۵۰۰ تومن پول جمع کردم که میدونم اگه بمونه یاخرج پیتزاهام میشه یا لاک بنظرتون اگه بایه کارت ۵۰۰ تومن برم تو صرافی مضحک نیس؟اخه میخوام دلار داشته باشم ک هم خرج نشه هم اینکه پول بروز باشه دیگ ..لطفا راهنمایی کنید برم چی بگم زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ... 1398/10/27 | 19:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_عجیب_زاده مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 1366 ببین یکم پولتو بیشتر کن که حداق بتونی ۵۰ دلار امریکا بخری نه اشکالی هم نداره ولی الانم یه صد تومن ... همش ۱۹ سالمه اینارم تابستون کارکردم جمعش کردم ندارم دیگ😥😥😥😥 زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...
دخترک_عجیب_زاده مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 1366 سکه گرمی بخر یا ربع سکه بروز میمونه اجرت خاصی هم نداره 🤔🤔🤔🤔🤔اگه بروز بمونه خوب پس زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...
21212123245 عضویت: 1395/07/14 تعداد پست: 3212 🤔🤔🤔🤔🤔اگه بروز بمونه خوب پس اره طلا همیشه بروز هستهمیشه هم راحت و بی دردسر خرید وفروش میشه
دخترک_عجیب_زاده مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 1366 اره طلا همیشه بروز هست همیشه هم راحت و بی دردسر خرید وفروش میشه ممنون زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...
جودی_۶۸ عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 9 همش ۱۹ سالمه اینارم تابستون کارکردم جمعش کردم ندارم دیگ😥😥😥😥 هروقت رد میشی از صرافی امار دلار کانادارو بگیرهروقت فروشش اومد روی ۱۰ تومن یا کمتر برو بگو ۵۰ دلار کانادا میخوامهمین الانم بعضی از صرافی ها ممکنه روی ۱۰ تومن بسته باشن
دخترک_عجیب_زاده مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 1366 هروقت رد میشی از صرافی امار دلار کانادارو بگیر هروقت فروشش اومد روی ۱۰ تومن یا کمتر برو بگو ۵۰ دلار ... الان دلار کانادا تو اینترنت زده ۱۰ تومن امروز🙄ببخشید اجرت زیادمیگیرن؟ زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...
iam عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 4918 عههه جدی؟پس منم میرم ممنون زمانی که دلار خیلی ارزون بود دوستم همینجوری 20 هزار دلار جمع کرد میگفت اگه مثلا یکی بیست هزار تومنم برام کادو میاورد میرفتم دلار میخریدم باش (قصد مهاجرت داشت و دم رفتن 20 هزارتا داشت)
جودی_۶۸ عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 9 الان دلار کانادا تو اینترنت زده ۱۰ تومن امروز🙄ببخشید اجرت زیادمیگیرن؟ اجرتی نیس عزیزممعمولا روی تی وی توی صرافی میزنن فروش چندههمون مبلغی که نوشته عینا میفروشناگه زده دلار کانادا فروش ۱۰۰۰۰ تومان، یعنی ۵۰۰ هزار تومان بدی ۵۰ دلار کانادا بهت میده