2777
2789
عنوان

فر برقی چی خوبه؟

1546 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها میخام فر برقی تو کار بخرم  بنظرتون تو مارک های ایرانی کدوم بهتره؟داتیس  التون یا اخوان

اگه داشتین و استفاده کردین نظرتون بگید...توش کیک و مرغ و نون و اینا خوب میشه 

دوستان دلم میخواد مامان بشم 

توروخدا واسم یه صلوات بفرستید 

ایشالله نی نی دار شم 

مررررسی ازتون 🌹🌹

لایکم کنین 

به نیت حضرت علی (ع)۱۱۰میخوام

لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان دلم میخواد مامان بشم  توروخدا واسم یه صلوات بفرستید  ایشالله نی نی دار شم  ...

انشالله عزیزدلم خدا خیلی بزرگه انشالله حاجتت رو میده و دامنت سبز میشه زودی زود

کیک و اینا توش خوب میشه؟بعضی ها میگفتن اخوان بعد ۱۰دقیقه خاموش میشه یا نمیدونم باید اولش درش بزاری ب ...

نه والا این اشکالاتی که گفتید ندارم من

خلاصه بگم که فر دست راستم تو‌اشپزی خیلی ازش استفاده میکنم

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏
اررره منم میخام خیلی استفاده بکنم راستش مدل فر اتون چیه؟

الان خونه پدرمم

فردا برم خونه عکسشو براتون میفرستم

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏