2777
2789
عنوان

شکم صاف .سیکس پک کیا دوست دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6259 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا از دست تو.شما دیگه کی هستین.شکم برای چیتونه

قشنگه. س ک س یه  عین مردا شکم صاف و سفت دارم! زن باید یه کم تپلی و نرم باشه  

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  
اصلا هیچ راهی نیست که شکم کوچک وسیکس پک شه بقیه نقاط بدن ثابت بمونن شما برای شکم تخت وسیکس پک باید د ...

آره رژیممو جدیدا دارم رعایت میکنم.چون بچمو شیر بر کردم.دیگه درحال رعایتم..منم میگم ورزش کنم وبعد پودر بخورم پودر پروتئین

[QUOTE=120231880]پوستش شل نشده؟[/QUOTE

چرا یکم فقط دردم  اون ترکای پوستیه فکر کنم هیچ جوره ازبین نره

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
[QUOTE=120231880]پوستش شل نشده؟[/QUOTE چرا یکم فقط دردم  اون ترکای پوستیه فکر کنم هیچ جوره ازب ...

دقیقا همینطوره😐

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
قشنگه. س ک س یه   عین مردا شکم صاف و سفت دارم! زن باید یه کم تپلی و نرم باشه    

ای س ک س ی ونرم نباشه .وقتی لباس میپوشی خیلی توی تن زشت میشه..اتفاقا مرد باید کمی شکم داشته باشه😃

آره اینم هست. ولی خب هم گرونه..وهم اینکه پوست رو برمیدارن

اگه برندارن که فایده نداره.

دوستان عزیزخواهش میکنم برای حاجت خیلی مهمی که دارم و عاقبت بخیری و ووو یک صلوات مهمانم کنید دوستان گل.😍😙
آره رژیممو جدیدا دارم رعایت میکنم.چون بچمو شیر بر کردم.دیگه درحال رعایتم..منم میگم ورزش کنم وبعد پود ...

خوب بعد از تمرینات میتونین از مواد غذایی که پروتویین دارن استفاده کنین چون بی ضرر تر هست ولی اگه دوس داشتین زیر نظر مربیتون از پودر پروتئین وی استفاده کنین که اصل باشه چون فیک خیلی زیاد شده 

من خودم بعد تمرین ۵عدد سفیده تخمرغ یا ۱۰۰گرم سینه مرغ یا بوقلمون میخورم به جای پودر وی تقریبا همون تاثیر داره 

من قهرمان زندگیم رو توی آیینه میبینم💪
ای س ک س ی ونرم نباشه .وقتی لباس میپوشی خیلی توی تن زشت میشه..اتفاقا مرد باید کمی شکم داشته باشه😃

شوهر من انقدر شکم داره که شبا فرو میرم توش  

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه