2777
2789

من یه خورده روفامیل شوهرحساس شدم خاله زنک نیستم بدیم ببینم پیش کسی غیب نمی کنم ازشون میگم خیلی خوبن.ولی خودمو ازدستشون حرص میخورم بداخلاقی میکنم همچین ادمی نیستم ولی باهاش نمیتونم خوب باشم یکم سوداستفاده گرهستن رومیدی سوارت میشن ولی دوس دارم خیلی بیشترمسلت باشم رو خودم بعضی وقتا خیلی پشیمون میشم ولی خونم که میان پرویی میکنن باز مجبورم بعدحرف بزنم دوباره پشیون شم مثلا خواهرشوهرم پسرشو لوس کرده خونه ماهم میاره مث خونه خودش باهاش رفتارمیکنه شایدبیشترزیادنمی یان یکوچه فاصله دارم ولی روبهش بدم چهارروزپش هم میان باصدای بلند شبکه پویا ب جونون میرسونه منو..نمیدونم چکارکنم نمیتونم محل ندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باخودش خوبم بچه شومیاره اذیت میکنه

اعصابم خیلی ضیفه 

شوهرمیگه خودتواذیت میکنی 

بعضی وقتا بهم میگه اخلاق نداری

ولی خدایی ازصبح تاشب سره کاره بایه بچه دوساله دارم ازپوشک میگیرم ازصبحه دستم توابه

اونم خسته کارازش نمیخوام ولی شب که میادنشسته ام با بچم بازی نمیکنه تاظرفاموبشورم بایدهعی ازاشپز خونه صداش کنم دادبزنم بیابرش 

خیلی راحت صداشو کم کن و خون سرد جلو همه کار هاشون رو بگیر

اینکه دایم جلوشونوبگیرم بگیزم عصبیم میکنه دوس دارم رفتاردورستوبدونن خودشون یجورایی بی فرهنگن انگار

اینکه دایم جلوشونوبگیرم بگیزم عصبیم میکنه دوس دارم رفتاردورستوبدونن خودشون یجورایی بی فرهنگن انگار

نه اینجور نیست جانم ،همه اینجورن من دوستام میان خونه بچه اشون خونه رو زیر و رو می کنن و اینقدر سر و صدا مادرشون نمیگه ساکت یا بشین خیلی ها نمی دونن 

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!