2777
2789

سلام دوستان

شوهرم ب شدت سردمزاجه.اعصابمو خورد کرده میخوام زجرش بدم.خودم یه مدته سردیجات میخورم از دیروزم عرق کاسنی خریدم میخورم.واسه شوهرم قطره گل سرخ خریدم.حالا نمیدونم چطوری ب خوردش بدم نفهمه.توچای ریختم چای بدرنگ شد.البته بوشم خیلی شدیده فک کنم بریزم تو هر چی متوجه شه.البته شوهرم داده طبقه پایینمون بنایی میکنه شربت درست کردم ریختم توش.طفلکی کارگره هم فدای دسیسه من میشه😁😁😁

قصدم اینه ک بخاطر این چندوقت ک اعصابمو خورد کرده اگه اومد سمتم دست رد ب سینش بزنم مثل خودش😈😈😈😈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ژووون چه نقشه های شومی در سر داری بلا😈

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

فقط بدون به این زودی نتیجه نمیبینی

دلتو خوش نکن

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"