2777
2789
عنوان

عشقاا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 48 پست
خوب دیگه بدتر.چون اونور اصلا ربطی به انساتیه ما ندارن.مثلا حقوق بخونی یا ادبیات یا هرجی فرق داره.مثل ...

عشقم نه من نمیخام برم خارج از کشور 

اعتقادم ب این ندارم برم از کشورم خوشبخت بشم چون واقعا خیلی سختی باید کشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم نه من نمیخام برم خارج از کشور  اعتقادم ب این ندارم برم از کشورم خوشبخت بشم چون واقعا خیلی ...

ولی من میخوام برم😪😪😪😪😪😪🙁🙁ولی شما اگه میخواین اینجا بمونی مثلا طراحی لباس خوبه.هم مجلسی هم لباس عروس جدید هم لباس بیرون.بعد کمکم تولیدی میزنی ۴تابنده خدام میگیری بکار.یا مثلا انواع اشپزیه بین الملل بعد رستوران بزنی.یا دورهای کامل کامپیرترو برنامه نویسی بعد اموزشگاه بزن.یا چند تا ساز تخصصی بعد میتونی حتی اموزش توی خونه خودت بزاری

عشقم نه من نمیخام برم خارج از کشور  اعتقادم ب این ندارم برم از کشورم خوشبخت بشم چون واقعا خیلی ...

دعا کن من کارام جور بشه برم.بابام نمیزاره برم.ازینور میگه تنهایی نمیزارم باید ازدواج کنی بعد بری.ازون ور ازعمد خواستکاریی کهمن میخوامو رد میکنه.همش اون سنتی مذهبیا رو میخواد قبول کنه ازعمد میخواد منو محدود کنه تازه دیپلماشون که حتی زبانم در حد کمم بلد نباشن منم لج کردم ازدم همه رو رد کردم حالانه خارجمو رفتم نه ازرواجمو کردم وسطای۲۸سالم.فقطم استرالیا یاانگلیس میتونم برم رشتم فقط اونجاس برام دعا کن مشکلم حل بشه😖😖😓😓🙁🙁😥😥😞😞😞😢😢☹😪😪😭😭😭😭😭