2777
2789
عنوان

با این مدل چشمم میشه بگین چجوری خط چشم بکشم؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8160 بازدید | 73 پست

عالی 

خط بالایی رو یه خط نازک بکش با دنباله کوتاه یا بلند فرقی نمیکنه 

خط پایینی رو نکش بجاش داخل چشمت سرمه یا مداد مشکی بکش

کاش چشمای منم اینجوری رود 

بیایید متحد شیم برای اونایی که تو اینستا هرزگی تبلیغ میکنن گزارش بزنیم نسلشون منقرض بشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چشمات خوشگله ماشالا، یه خط باریک در امتداد پای مژه‌هات بکشی خوبه، دُمشو یه کوچولو ضخیم‌تر کن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
ازون ماژیکی یا مایعا میترسم بخرم با همین مداد کل صورتم سیااااه میشه مثل بلال حبشی😶😕

خب از اون مایع ها بخر کم کم یاد میگیری هروقت بیکار شدی تو خونه تمرین کن مداد بکشی تمام چشمت سیاه میشه من دوست ندارم

بببین تقریبا اینجوری

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
ازون ماژیکی یا مایعا میترسم بخرم با همین مداد کل صورتم سیااااه میشه مثل بلال حبشی😶😕

مداد پهن می کشه برو آکوا بگیر منم دارم تمرین میکنم هنوز خوب نمیتونم دم چشممو بکشم خیلی سخته دوتاشم مثل هم نمیشه😑

♥🤵👰♥ 💃آهاااای 📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
عزیزم برات خط چشم کشیدم😁

😂😂😂ای جووووونم چقد ناز شدم اینجوری انقدر صاف و قشنگ کشیدی من تپه میکشم رو پلکم😢😐

استرس و نگرانی بیش از حد در مقابل کرونا راه نجات نیست. راهی به سمت ضعیف شدن در مقابلشه. 

با مداد خیلی خوب میشه و طبیعی،فقط باید بلد باشی،

نصفه نکش ،مثه همین خانم که برات کشیده،تو خونه تمرین کن یاد میگیری،

زیرش حتما باید کرم بزنی،بعد سایه خشک ،وگرنه پخش میشه،

با مداد میکشم و خیلی طبیعیه،