2777
2789
عنوان

پیشنهاد برای مسافرت داخلی بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 47 پست
اره خیلی دوست داریم  میخواستیم هتل سنتی بگیریم سراغ دارید

شما اگه برید طرف بافت تاریخی شهر مثل مسجد جامع واینا کلا اون اطراف هتل سنتی زیاده..ینی جوری نیس ک از اون بافت فاصله بگیرید واسه هتل واینا..اطرافش هتل ورستوران واینا زیاده

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیاید سمت غرب بهشته کردستان کرمانشاه و ایلام 😍😍😍😍😍😍😍

دختر کورد❤ میگویند موصل تنها۶۰ دقیقه در برابر داعش مقاومت کرد...! اما کوبانی ۶۰ روز مقاومت کرد و پیروز شد...!  می گویند کوردها مرزنشینند..!اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرزنشین نیستند این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها تکیه زنند ❤بژی کورد و کوردوار❤ چیروک به معنای قصه شیرین به زبان کوردی است به یاد چیروک های مادربزرگم😔

وای عزیزم چرا قفل کردی😑

نظر من واجبه😒

خیلییییییییی قشنگ بود و عالی😍

فدااااتون بشم😍

وایییی چه قشنگ😍❤

خوشبختیت بینهایت❤

نامِه اِی بِه نیمِه گُمشَدِه گور بِه گور شُدَم:اونقَدر دیر اومدی کِه مامانَم دارِه از جَهیزیَم اِستِفاده میکُنِه  
وای عزیزم چرا قفل کردی😑 نظر من واجبه😒 خیلییییییییی قشنگ بود و عالی😍 فدااااتون بشم😍 وایییی چه ...

عزیزم منظورت تاپیک قبلیمه؟؟ 😍❤️

به زودی در این مکان تیکر بارداری من هم نصب خواهد شد   
عزیزم منظورت تاپیک قبلیمه؟؟ 😍❤️

تاپیک بعد این

بعله😍

از صمیم قلب خوش حال شدم❤

با مادرم میخوندیمت😅

دعا کن منم عید نیمه گمشدم بیاد😚

نامِه اِی بِه نیمِه گُمشَدِه گور بِه گور شُدَم:اونقَدر دیر اومدی کِه مامانَم دارِه از جَهیزیَم اِستِفاده میکُنِه  
تاپیک بعد این بعله😍 از صمیم قلب خوش حال شدم❤ با مادرم میخوندیمت😅 دعا کن منم عید نیمه گمشدم بیا ...

اخی عزیزم چه مهربونید

به مامانت سلام برسون❤️

انشاله به عشقت برسی و خوشبخت بشی 

ممنون که اومدی اینجا و نظرتو گفتی بهم 

مهربون می بوسمت 😍😘😘

به زودی در این مکان تیکر بارداری من هم نصب خواهد شد