2821
2789
عنوان

کیا زیر سی سال

| مشاهده متن کامل بحث + 4635 بازدید | 25 پست
من تقریبا تمام موهام سفید شده از هفده سالگی رنگ میکنم سر یک هفته هم ریشه هاش میزنه بیرون متولد هفتاد ...

پس من‌دیشب‌از یع خانومی مرسیدم‌گفت‌رنگ‌کنی‌یه‌ماه‌میکشه

ریشه‌بزاره

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم شاید  مگه تاثیر داره؟ آخه خواب و خوراکم زیاد شده خیلی

اره تیروئیدم تاثیر داره

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
منم متفورمین میخورم روزی ۳ تا دکتر واسه قندم که ۱۰۹ هس داده ومیگه واسه بارداری خوب نیس.از طرفی هفته ...

من به خاطر تنبلی تخمدان میخوردم 

دکتر خوبی دارین

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نه بابا رشد موهام زیاده من تا رنگ بعدی قسمت جلوی سرمو با ریمل ابرو رنگ میکنم    

منم‌رشد‌خوبی داره‌موهام‌

پس واسع‌منم‌ینی‌زود‌ریشه‌میزارع

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
چقد سفید شده موهان

سفید‌نشده

میخوام‌ببینم‌‌‌موهامو‌کوتاه‌کردم‌کی‌شروع‌میکنه‌به‌رشد