2777
2789
عنوان

بازم منفی شد .............

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 95 پست
ترس نداره که عزیزم ،من ماه بعد به امید خدا میرم انتقال جنین و الان نه تا جنین تو گولی تو فریز آزمایش ...

سلام عزيزم چقدي امپول استفادع کردي ؟؟؟تا الان حدودي چند تا ؟؟؟ هزينه ها چقدر شد کلا؟؟؟؟ تخمدونت اب اورد هايپر شدي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ای وی اف کردین؟ میتونم بپرسم چندتا امپول زدین؟ اخه من واسه ای یو ای اذیت شدم با اینکه دوز داروها ...

بله من دو بار پانکچر شدم(تخمک کشی) سه بارم انتقال داشتم

آمپولاش برای من اذیت کننده نبود آخه اکثرا زیر جلدی هستن دردی ندارن فقط پروژسترون بعداز انتقال چرا چون روغنیه جاش درد میگیره یه مقدار

پانکچرم اگه هایپر نشی خیلی عمل راحتیه اما خب متاسفانه من دو بارشم هایپر شدم

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من چهار بار ای وی اف یبار هم ای یو ای کردم ترس نداره کاش زودتر میرفتم همون موقع که شرایط بدنیم خوب ب ...

الهم صل علی محمد و ال محمد🌹

خدایااا واقعا 7 سال انتظار بس نیست؟😭😭لطفا نی نی مو زودی بزار تو دلم.. دوست جونیا دعام کنید لطفااا😘

اول یه دوره آمپول دور ناف بهت میده اسمش گونال اف هست بعدش با عمل بیهوشی تخمک هاتو خارج میکنن وقتی به هوش میای هیچی نمیفهمی دردش مثل پریودی هست بعدش حتی خیلی کمتر بعد فردای همون روز بهت میگن چند تا جنین تشکیل شده و دقت میدن برای انتقال ،روز انتقال هم مثل معاینه اصلا درد نداره خودمو آماده کرده بودم که در دشت تحمل کنم که بهم گفت پاشو گفتم چرا گفت گذاشتم دیگه تموم شد۱😂

یعنی یه روز منم مامان میشم  

ان شاالله که همه منتظرا به حق امام حسین به حق فاطمه زهرا زود زود مامان بشن😍

چقدر ناراحت شدم تو این تاپیک😢😢

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️