2777
2789

دخترمو سه سالشه بردم سرویس بهداشتی پاساژ

خب کوچولوئه ، نمی تونه بشینه رو کاسه توالت! خانمه شاکی شده چرا اطراف سرویس خیسه!!!! 

سریع رفت تی اورد خشک کرد با عصبانیت!

الان چندمین باره برام اتفاق میفته! 

خب آب ه ! جیش که نیست شاکی میشن! 

همچین قیافه میگیرن یکی تازه بیاد داخل سرویس فک می کنه نظافت رو رعایت نکردم! باز خوبه از آب زدم که تمیز باشه همه جا!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت نده خوو‌ بچه اس البته منم همیشه میرم دستشویی اطرافمم‌ آب میگیرم که مشکوک نباشه...

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،

بیخیال.کار خودت بکن

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

من فرودگاه رفتم سرویس کفشم کشیده شد ب سرامیک کف دسشویی موقع ورود‌ بعد خانومه ک سرویسو نظافت میکرد با اخم برگشت به من گفت کی جیغ کشید؟؟ گفتم جیغ نبود صدا کفشم بود. کلا خیلی طلبکارن خب از شغلت ناراضی ای کار نکن برو جای دیگه که بد برخورد نکنی با مردم

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

من ميبرمش فرنگي اگه فرنگي نباشه مصيبت ميشه بايد شلوارش رو در بيارم دوباره كفش پاش كنم بعدم كه كارش رو كرد دوباره كفشش رو در بيارم شلوار پاش كنم دوباره كفش پاش كنم و.....

این نیز بگذرد