2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه زنه بی عقلی 

عزیزم اون زن خیلی لطف و محبت دیده از خونواده شوهرش.آدمای خوبی ان.اما نحوه برخورد شوهره تو جمع اوضاع رو خراب کرده.نمیدونم چجوری توضیح بدم.این زن هم نو غربته فقط اونا رو داره که خیلی جاها به داد این زن رسیدن ولی شوهره با برخورداش پای اونا رو بریده اما خودش هرازگاهی میره پیششون.میدونی چی میگم شخصیت خودشو خوب نشون میده ولی زنشو خراب میکنه که همه بگن زنش آدم به دوره و بد پذیرایی میکنه و مهمون دوس نداره و .  

این روشه درستی نیست چون مرد وقتی خانواده شو ببینه خوشحال میشه نمی سوزه که...بعد دوباره ایراداش شروع میشه یا بهش میگه نه که غذا و پذیرایی کردن بلدی حالا خانواده ام رو هم دعوت کردی فقط آبرومو بردی

اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ. گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت می کند تا تو بارها بگویی ♥️خدای من♥️
خونواده شوهره بد نیستن که.شوهره کاراش زشته...

اینقد دعوت نکن زحمت نکش براشون

تا اگه یبارم نون پنیر گزاشتی جلوشون فک کنن شق القمر کردی هی تشکر و تعریف کنن هم خونواده ش هم همسرت..کاری ک جاری من میکنه اصلا محل نمیده اخر هفته ها خونه ی مادرشوهرمه همیشه..یبارم دعوت نمیکنه سالی یبار دعوت کنه اینا اینقد خوشحال میشنا انگار چیکار کرده..پذیراییش هم به نسبت عروسای دیگه فوق العاده ساده س.

خدا بزرگ بود تو خونه ی ما جا نشد...!
نمیکنه...اصلاح پذیر نیست...با حرف اگه میشد که تاحالا درست شده بود

پس این دیگه اخلاقش همینه خواهر هر کار کنی همینه پس الکی زحمت مهمون داری نکشه 

دل نیست که کبوتر که چو برخاست نشیند از گوشه ی بامی که پریدیم پریدیم.
این روشه درستی نیست چون مرد وقتی خانواده شو ببینه خوشحال میشه نمی سوزه که...بعد دوباره ایراداش شروع ...

😕😕😕😕آدم تو جمع سخنرانی کنه بگه چون شنیدم دفعه پیش دلخور شدین از نحوه پذیراییم خواستم مهمونی بگیرم و جبران کنم براتون.حالا بفرمایین.بعد آدم خودش نخوره و فقط نگاشون کنه.اینطوری قشنگ ادب میشن.

😕😕😕😕آدم تو جمع سخنرانی کنه بگه چون شنیدم دفعه پیش دلخور شدین از نحوه پذیراییم خواستم مهمونی بگیر ...

اینی که میگم نظر منه دیگه خودتون بهتر میدونید :اگه همون طور که میگین خانواده شوهرم خوب هستن خوب راحت بهشون بگید شوهرتون این اخلاق رو داره و زحمات منو ناچیز میکنه و خیلی ناراحت میشم اینطوری به اونام با این روشی که شما گفتید برنمیخوره که بگن مارو برای خراب کردن و دست انداختن دعوت کرده.شوهرتون هم ماعینا این اخلاقش رو توی یه نزدیکانمون داریم با یه رفتار دیگه از طرف همسرش عوض شده با این تفاوت که خانواده شوهرش زیاد باهاش خوب نیستن

اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ. گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت می کند تا تو بارها بگویی ♥️خدای من♥️
واااای مردم از خنده😂😂😂😂...نه میگم که عاشق خونوادشه و رفت وآمد باهاشون.فقط وجهه زنشو جلوشون خراب ...

به نظر من کاری نکنه جلو خانپادش اتو نده دستشون دعوتم نکنه و بعد بگه فلانی دپس نداره شما بیاین خونه من

به نظر من کاری نکنه جلو خانپادش اتو نده دستشون دعوتم نکنه و بعد بگه فلانی دپس نداره شما بیاین خونه م ...

حرفا رو خبر میدن به مادرشوهره مادرشوهره هم به پسره میگه بدتر داستان میشه.بعد اینام میدونن که پسره عاشق رفت و آمده

خب یه کم بیشتر توضیح میدی...تعریف کن برام از زندگیشون و خودش و زنش بیزحمت

این طفلی زنه خیلی خجالت میکشه تو جمع از،چهرش مشحصه قشنگ

.مثلا بهش یجوری بی ادبی میگه بجنب جمع کن بریم دیگه  حالت لاتی.یا مثلا موقع مهمونی جایی باشن یهو به زنش میگه یاد بگیر توام اینجوری درست کن غذا رو.و خیلی چیزا دیگه خاطرم نیست.اما همیشه یادمه زنش خجالت زدست توی جمع.ـ.یک نمونه دیگه زن و شوهر جفتشون همو مسخره میکنن.ـمثلا مرده جلوی،ما خانواده زنشو یا خود زنشو مسخره میکنه بدطور.ـیا زنش همینطو.ـــمورد اول و نمیدونم داخل زندگیشون چجوره.ـولی این دومی میدونم زندگیش افتضاحه.دایم دعواست.وقتی جلو بقیه همو خورد میکنن معلومه پیش،خودشون چجورن دیگه.ممکنه بزن بزنم کنن باهم.من یبار،شوهرم توی یه جمع کوچک بودیم یهو گفت خانونمم خیلی شیکموا.ـوای فقط منتڟر بودم برسیم خونه پدرشو دربیارم.ـینی کاریش کردم دفعه اخرش باشه.بهش گفتم زن و شوهر به هیچ عنوان نباید جلوی دیگری همو مسخره کنن.ـــدر ضمن بنظرم رفت و امد با همچین ادمهایی هم خوب نیست چون کم کم تاثیر میزارن.ـشوهر منم تحت تاثیر،قرار گرفته بود.اولین و اخرین بارش بود

این طفلی زنه خیلی خجالت میکشه تو جمع از،چهرش مشحصه قشنگ .مثلا بهش یجوری بی ادبی میگه بجنب جمع کن بر ...

وای چقد وحشتناکه این فضایی که تعری کردی.چقد زشته..واقعا خدا به اینجور آدما عقل بده.😕😕چقد گناه داره واقعا

وای چقد وحشتناکه این فضایی که تعری کردی.چقد زشته..واقعا خدا به اینجور آدما عقل بده.😕😕چقد گناه داره ...

آره.ینی انقدر زن بیچاره صورتش سرخ میشد از،خجالت هیچی ام نمیگه بیزبونه.شوهرشم مث لاتاست.ـواقعا نمیفهن احترام به زن احترام به خودشونه.یا بالعکس.