2777
2789
عنوان

بچه ها من حالم اصلا خوب نیست شما هم همینطوری هستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 36 پست
خب ببین برا چی میتونه باشه؟اگه بی دلیله و ربطی به پریودیت نداره باید بری پیش روانشناس یا مشاور 

اتفاقات کشور  خیلی حالمو گرفته ...قبلشم یه هفته با همسرم قهربودم ....بعضی وقتا اینجوری میشدم ولی زود عبور میکردم الان گیر کردم توش 

بیچاره همسرم ده بار اون ناراحتی رو از دلم درآورده ولی حالم خوب نمیشه که نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ورزش میکردم پیاده روی میرفتم فیلم میدیدم ولی الان قفلم آهنگای غمگین ...عادلانه نیست رضا بهرام رو ...

آخه عزیزم تاثیر داره دیگه . گوش نکن یا سعی کن یه کاری بکنی چون ما یبار زندگی میکنیم😉

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈
سردی و گرمی غذا رو خیلی رعایت میکنم هم برای خودم هم خانواده 

خب اگر واقعا رعایت میکنی استرس اصطراب داری اذیتت میکنه حلش کن سعی کن کمترین اثرو روت بزاره شایدم از چیزی ناراحتی اگر از موضوعی فقط ناراحتی و دلخوری داری سعی کن فراموش کنی با هر روشی بلدی

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 
اتفاقات کشور  خیلی حالمو گرفته ...قبلشم یه هفته با همسرم قهربودم ....بعضی وقتا اینجوری میشدم ول ...

منم بخاطر اتفاقات کشور انقد ناراحت شدم که دو هفتس نرفتم باشگاه اصلا حسشو نداشتم ولی الان دارم اوکی میشم توهم ببین چیا حالتو خوب میکنه همونکارو بکن

سینما برو با همسرت.. باشگاه برو رستوران برید باهم کاراییو انجام بده که حالتو خوب میکنه