2777
2789

دو تا دختر دارم که یکیش کلاس دوم یکیش  ششم مسعله در مورد کلاس ششمی هست که از پریودی خیلی میترسه خودش یه  چیزهایی میدونه تا حدودی ولی منم خیلی استرس دارم که نکنه قدش کوتاه بمونه و چون خون زیادی از بدنش میره و خودش هم خیلی خیلی لاغره و زیاد غذا نمیخوره میترسم مریض شه 😢لطفا از تجربیاتتون برام بگید شما ها هم  دختراتون مثل من لاغر بودن و بعدش غد کشیده باشن؟ بعضی ها میگن ژنتیکی من خودم یادمه 13  یا 14  سالگی شدم دخترم الان 11  سالشه دختراتون چه علاعمی داشتن؟ من دخترم سینش فقط کمی رشد کرده اما حتا از لباس هم پیدا نمیدن منظورم اینه که نمیزنن جلو و موهای زاعدش کمی در اومده لطفا کمکم کنید💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس فک کنم همون 13 سالگی بشه

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

مگه پریود شده؟

تیکر منم یه روز واقعی میشه میدونم😍من زندگی سختی داشتم از بچگی،وقتی نامزد کردم وارد یه مرحله جدید از سختی زندگیم شدم چون فکر میکردم از چاله در اومدم افتادم تو چاه!چون فکر میکردم تو انتخابم اشتباه کردم ،اما اشتباه فکر میکردم نامزدم عاشقانه پای تمام بد خلقی هام ایستاد حتی حاضر شد خودشو بکشه تا من از دستش راحت شم!!! چون میگفت نمیتونم زنده باشم و‌تو مال من نباشی⁦❤️⁩تو حرم امام حسین (ع) از آقا خواستم که اگه با این مرد خوشبختم و اونم با من خوشبخته مهرشو بندازه به دلم و انداخت!!!ازدواج کردیم و سختیای زندگیم تموم شد الان خوشبخته خوشبختم فقط بچه میتونه خوشبختیمو کامل تر کنه ،حالا که تا اینجا اومدی و امضامو خوندی برای مامان شدنم صلوات میفرستی؟خیلی حیفه شوهرم بابا نشه 😔لطفا برامون دعا کن مامان بابا بشیم⁦❤️⁩

فقط بگو خونی که هر ماه از بدن دخترا خارج میشه . اگه خارج نشه عفونت میشه و مریض میشی . بگو همه ی دخترا اینطورین مثل دختر عمون دختر خاله هات و دوستات و.... 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

ب معلم بهداشتشون بگو باهاشون صحبت کنه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁