الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از هفت آذر تا حالا هشت تا کم کردم.. ارزوم سایز چهل شدنه.
لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*
چهل و هشت بود الان نمیدونم. فقط میدونم همه لباسایی که تنگ بودن کاملا اندازم شدن.قدم صدو هفتاده
لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*
عیب ندارع ولی برای همیشه ول نکن منم دوس دارم تا اخر بهمن بشم 63
نه دیگه خودم هدفم 62 بود دیکه قدمم 162 ک هس متانسب شدم الان لاغرشدم ازنظرسایز هم قبل رژیم یه ملنتوسایز 40 گرفتم الان کلی واسم گشادشده همه هم میگن کلی لاغر شی اره دیگه رژیمموقطع کردم ولی ورزشم رو ادامه میدم هنوز