2777
2789
عنوان

رژیم دارا بیان حرف بزنیم❤

109 بازدید | 19 پست

15 روزه خودمو وزن نکردم قراره 28 دی خودمو وزن کنم دوس دارم فقط وزن 65 رو ببینم اخرین بار 67 بودم شماها هدفتون چنده من قدم 161 کالری شماری میکنم دوس دارم برم باشگاه تا عید بشم 60ب امید مانتو سایز38 دارم تلاش میکنم سایزم از 42 شده 40 تاحالا

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از هفت آذر تا حالا هشت تا کم کردم.. ارزوم سایز چهل شدنه. 

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  
منم دوست دارم ۲ یا ۳ کیلو کم کنم ولی اصلا نمیتونم ارادشو ندارم

2.3کیلو که هیچی نیس بعد با دوسه کیلو کم کردن هیچ تغییری تو ظاهرت حس نمیشه

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
من 68 بودم شدم 62 بعدسه هفته امروز رژیمموشکوندم قدم 162

عیب ندارع ولی برای همیشه ول نکن منم دوس دارم تا اخر بهمن بشم 63

سایزت چنده؟؟؟

چهل و هشت بود الان نمیدونم. فقط میدونم همه لباسایی که تنگ بودن کاملا اندازم شدن.قدم صدو هفتاده

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  
عیب ندارع ولی برای همیشه ول نکن منم دوس دارم تا اخر بهمن بشم 63

نه دیگه خودم هدفم 62 بود دیکه قدمم 162 ک هس  متانسب شدم الان لاغرشدم ازنظرسایز هم  قبل رژیم یه ملنتوسایز 40 گرفتم الان کلی واسم گشادشده همه هم میگن کلی لاغر شی اره دیگه رژیمموقطع کردم ولی ورزشم رو ادامه میدم هنوز

چهل و هشت بود الان نمیدونم. فقط میدونم همه لباسایی که تنگ بودن کاملا اندازم شدن.قدم صدو هفتاده

برا قد 170 وزن 70 .65 خوبه

نه دیگه خودم هدفم 62 بود دیکه قدمم 162 ک هس  متانسب شدم الان لاغرشدم ازنظرسایز هم  قبل رژی ...

ب من ک 6 کیلو کم کردم هیچ کس نمیگه لاغر شدی وزنم72 بود شدم 67 الان فک کنم 66 یا65 باشم