2777
2789
عنوان

کیک یزدی

86 بازدید | 7 پست

سلاممم کسی کیک یزدی بلده برام دستور کاملشو بزاره ممنون میشم

خدا جونم مرسیییی بابت هدیه ات .ممنون ک منو لایق مادر شدن دونستی خودت مواظبه کوچولومون باااش.💜⁦♥️⁩💜💖

حسش نیست اتفاقا الانم درست کردم حس اونم نیست برم عکس بندازم😂

البته من کاپ کیک میپزم

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیک  یزدی

مواد لازم

آرد  1.5 لیوان

شکر  ۲/۳ لیوان

روغن مایع  ۲/۳ لیوان

ماست یا شیر ولرم  ۱/۲ لیوان

گلاب  ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ  ۲ عدد

بکینگ پودر  ۱ قاشق چایخوری

پودر هل   نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه

۱- آرد ، بکینگ پودر و نوک قاشق پودر هل را باهم مخلوط کنید ؛ تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و 1 دقیقه با همزن بزنید سپس شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود.

۲- ماست ، روغن مایع و گلاب را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید سپس مخلوط تخم مرغی را اضافه کنید و مجدد بزنید ؛ در ادامه مخلوط آرد را قاشق قاشق به مایه کیک اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط نمایید تا یکدست شود.

۳- داخل قالب کیک یزدی یا مافین را با کپسول های کاغذی پر کنید و داخل هر کپسول تا 2/3 از مایه کیک بریزید و قالب را داخل فری که از قبل با دمای150 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 20 – 15 دقیقه قرار دهید تا روی کیک ها طلایی شود.

۴- کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید برای تزیین کیک یزدی پیش از پخت مقداری کنجد یا پودر پسته روی کیک ها بپاشید ).

من بااین روش  میپزم

❤اللهم صل علی محمد وال محمد❤اللهم عجل لولیک الفرج❤