2777
2789
شما چی استفاده کردی

لینکی بالا گذاشتم

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همینجا  نمیشه بگین

ن عزیزم برید داخل لینک توصیحات هست و کلا مربوط ب همینه بخام توصیح بدم خیلی طولانیه عزیزم

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

سلام عزیزم. 

من توی تاپیک نماز شب در رابطه با ژل رویال باهاتون حرف زدم... 

گفتم اونجا پیام ندم. 

عزیزم میدونی چیه؟ شوهرم میگه هر جا میریم همه میگن این دارو رو مصرف کنی دیگه حله. یه داروی گیاهی گرفتیم به سختی خورد اما باردار نشدم... 

الان نمیدونم چطور راضیش کنم که اینجا معتبره؟ 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
سلام عزیزم.  من توی تاپیک نماز شب در رابطه با ژل رویال باهاتون حرف زدم...  گفتم اونجا پی ...

نمیدونم عزیزم بهتر بود اینستاگرام نصب میکردین پیجشون رو خودتون دنبال میکردین نظرات بقیه رو ک جواب گرفتن میدیدین 

شاید خدا خواسته ازاین راه درمان شین به خواستتون برسین من خودم ام اس دارم ده ساله هردارویی اومده امتحان کردم کلی پول خرج کردم جواب نگرفتم ولی بعد ده سال با ژل رویال خوب شدم خیلی راضیم خداروشکر 

نمیدونم عزیزم بهتر بود اینستاگرام نصب میکردین پیجشون رو خودتون دنبال میکردین نظرات بقیه رو ک جواب گر ...

اهان.. 

باشه عزیزم. 

توروخدا برام دعا کن... پسرم انقدر ناز بود... بعد تولد فوت کرد... منو تنها گذاشت

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
اهان..  باشه عزیزم.  توروخدا برام دعا کن... پسرم انقدر ناز بود... بعد تولد فوت کرد... من ...

ما ازحکمت خدا سردر نمیاریم ایشالا خدا بهتون فرزند سالم و صالح بده شما هم برا من دعا کنین زندگیم جهنمه 

تو این دنیا انگار هرکسی به طریقی گرفتاره   

ما ازحکمت خدا سردر نمیاریم ایشالا خدا بهتون فرزند سالم و صالح بده شما هم برا من دعا کنین زندگیم جهنم ...

چشم گلم. 

من براتون دعا میکنم. قول میدم. 

ان شاءالله کامل کامل سلامتی تون رو به دست بیارین و اوضاع هم مرتب بشه و روزای خوب زندگی تون از راه برسه