2777
2789
عنوان

اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 25 پست
آقاس؟ 🤔 

بله آقا سعید دارای هفت دیپلم رقص از کشورهای همسایه هستند

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،
گفتم که مکانش رو‌ نمیتونم بهتون بگم اگر بخواهید توی منزل خودتون هم واسه آموزش میاند

یا خدا

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم که مکانش رو‌ نمیتونم بهتون بگم اگر بخواهید توی منزل خودتون هم واسه آموزش میاند

آهان حالا اسکرین گرفتم آن شاالله به کار خودم و چند تا دختر مجرد دیگ بخوره 🌷

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

هر کسی که تمایل داشت کلیپ هست واسه انواعش که ایشون آموزش دادند

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،
یا خدا

چیه؟

کلاس هآ چند نفرس

بازم میگم شما معنای خصوصی رو سرچ کن

چیه؟

یعنی آقا سعید بیاد خونمون باهم برقصیم؟ 🙄

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
یعنی آقا سعید بیاد خونمون باهم برقصیم؟ 🙄

مربی هستند میتونید در حضور خانواده باشید  از نظر ایشون مشکلی نداره و اگر هم چن نفر بشید با همدیگه آموزش ببینید که واسه خودتون بهتره

مربی هستند میتونید در حضور خانواده باشید  از نظر ایشون مشکلی نداره و اگر هم چن نفر بشید با همدی ...

نه بابا به درد ما نمیخوره

بنظرم دوستان بهترین فرصته الان چون ایشون تا آخر سال بیشتر ایران نیستند این هم به درخواست من بود شاید فرصت پیش نیاد البته مربی زیاد هست اما من ایشون عالی دیدم باتوجه به اینکه کشورهای دیگه هم در رفت و آمد هستند