2777
2789

چطور اصلا به بچه فکر نکنیم وقتی یه تقویم داریم که روزهای تخمک گذاری تو علامت می زنی یا کیت تخمک گذاری می خری یا اصلا رابطه ت برای بچه دار شدنه؟!

چطوری این کارو بکنیم و استرس نداشته باشیم؟

خواهش می کنم منو راهنمایی کنید...

از بس تلاش کردم و نشد دیگه از هرچی رابطه ست بدم میاد...خودمم سرد شدم😢

منتظر معجزه خداوند هستم...😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحظه اش لذت ببرید از کنار هم بودنه 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

کلاهرچی تقویم و کیت هست بریز دور بعداز تموم شدن پریودت یک شب درمیون رابطه داشته باش و لذت ببر بدون اینکه به بچه فکر کنی خدا بخواد میشه .من سه ماه تو اقدام بودم ماه اخر قید تاریخ و کیت و همه رو زدم فقط یک شب درمیون رابطه داشتیم الان دختر گلم یکماهشه ولی خوب وزن نمیگیره

نه کیت بخر نه دنبال علائم باش پریودت تموم شد یروز درمیان اقدام کن همیننن

عزیزم چند ساله اقدام می کنم...

اون یه روز در میونارم قبلا دقیق رعایت می کردین

اما گذشت چند سال،هر دو مونو خسته و سرد کرد

منتظر معجزه خداوند هستم...😊

بیخیال شو 

برو یه کلاس یوگا اول آرامشت و پیدا کن 

فک کن اصل بچه نمیخوای 

تو قانون جذب بهش میگن رها سازی

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 

من ماه اول و دوم خیلی استرس کشیدم از زندگی افتادم ولی اینکار ها رو کردم 

کیت رو گداشتم کنار 

تخمک گداری و تاریخ رو به کل گذاشتم کنار 

شروع کردم به ذکر گفتن و نماز خوندن و تمرکز روی کیفیت زندگیم 

سعی میکنم خیلی فاصله نیافته بین رابطه ام ولی خیلی هم پیگیر نیستم ...

واقعا تاثیر داشت من یه ادم مضطرب بودم که الان با ارامش زندگی میکنم و دوتا ۴۰ هم چله برداشتم زیارا عاشورا و صلوات  

منم از این کارها خیلی کردم ولز یک دفعه تصمیم گرفتم ود کنم باخودم میگبتم نمیشم حامله دیگه تو روزی که فکرشو نمیکردم دیدم حامله ام هر چی بیشتر ازن چیزارو بخری و یاداشت کنی بد تره بنداز دور 

دخترم تمام زندگیم