2777
2789
عنوان

دیگ کم اوردم😭😭

633 بازدید | 53 پست

نمیخوام پز بدم و اینا که بگین فلان بهمان😐

من ۹ ساله که میرم زبان 

از کلاس اول

الان دیگ کم اوردم

نمیتونم بخونم 

زبانو دوس دارم ولی نه این حجم درسو 

هر جلسه ۷۰ تا کلمه و  یه جلسه در میون دو صفحه کامل ریدینگ

راهکاری دارین دوباره اشتیاقم مثل قبل بشه؟؟؟

الان تقریبا یه ساله فقط میرم کلاس هیچی یاد نمیگیرم😭

(کانون زبان میرم اینتر ۳) 

جان خودتون کمک کنین دلم نمیاد بزارمش کنار😭

منم میرفتم المنتری ولش کردم😩

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم این شکلی شدم بعد ۷سال خوندن ول کردم 😣

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...

فقط به این فکر کن ایندت به زبان بستگی داره

هر رشته ای بری زبان بلد نباشی به جایی نمیرسی

بخون تا بتونی از این کشور بری

وقتی زبانت خوب باشه میتونی مقاله بنویسی و در نتیجه سهمیه بگیری و بری

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
منم میرفتم المنتری ولش کردم😩

از کتاب المنتری متنفر بودم 😪😪😪

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...
المنتری هیچی نداره جان من😭

می‌دونم خوابم می‌گرفت سر کلاسش

از کتاب المنتری متنفر بودم 😪😪😪

سخت بودم همش هم باید ریدینگ خلاصه میکردی حفظ میکردی منم ولش کردم

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
سخت بودم همش هم باید ریدینگ خلاصه میکردی حفظ میکردی منم ولش کردم

من خوابم می‌گرفت سر کلاسش سخت نبود برام