2777
2789
عنوان

لکه بینی به رنگ قهوه ای

888 بازدید | 15 پست

سلام  دوستان

۱۰ روز از موعد پریودم میگذره و چند روزه ترشحات خیلی آبکی دارم امروز میخواستم برم دکتر ولی الان ازم یه لکه قهوه ای اومد بنظرتون دارم پریود میشم؟

دیگ نرم دکتر؟

درضمن پلی کیستیک دارم

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حامله اي خواهرم

۴ روز از پریودم گذشته بود بی بی چک زدم منفی بود

خدا از دهنت بشنوه عزیزم

من حامله باشم یه شیرینی توپ پیش من داری😉😘

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
من که همیشه موقع پریودیم ۲تا۳روزلکه بینی قهوه ای دارم بعدپریودمیشم شماهم ۲تا۳روزصبرکن اگه کامل پریدن ...

من پریودیام بی مقدمه بوده همیشه

یدفعه خون اومده

ولی خودمم تردید دارم تو دکتر رفتن

بیخود نیست دیروز خواب موندم😂

بچه ها من الان دوره ی تخمک‌گذاریمه یبار لک دیدم میشه از تخمک‌گذاری باشه ؟

اره میگن موقع تخمک گذاری هم امکان لکه بینی هست

۴ روز از پریودم گذشته بود بی بی چک زدم منفی بود خدا از دهنت بشنوه عزیزم من حامله باشم یه شیرینی تو ...

الآن دوباره بیبی چک بزن، شاید حامله ای داره سقط میشه، اگه منفی بود احتمال عفونت زیاده، شایدم لکه بینیه قبل پریوده

الآن دوباره بیبی چک بزن، شاید حامله ای داره سقط میشه، اگه منفی بود احتمال عفونت زیاده، شایدم لکه بین ...

دلم لرزید اسم سقط آوردی

اخه یبار سابقه سقط دارم

ولی اون موقع هم یدفعه خونریزی کردم

عفونتو ترجیح میدم به سقط😢

حالا۲تا۳روزصبرکن ببین چی میشه.یکباردیگه بیبی چک هم استفاده کن

هوا روشن بشه میرم میخرم

مرسی گلم

دلم لرزید اسم سقط آوردی اخه یبار سابقه سقط دارم ولی اون موقع هم یدفعه خونریزی کردم عفونتو ترجیح م ...

منظورم دقت کن عزیزم، من همینجوری سقط میکردم اول لک قهوه ای بعد زیاد میشد و خونریزی. زودتر بیبی چک و بزن ،..انشاالله بارداری و مشکلی نیس

منظورم دقت کن عزیزم، من همینجوری سقط میکردم اول لک قهوه ای بعد زیاد میشد و خونریزی. زودتر بیبی چک و ...

میدونم گلم

مگ چندبار سقط کردی؟