2777
2789
آپلود عکس هر کس هر تعداد که به دلش افتاد ، سوره ی حمد بخونه تقدیم به ساحت مقدس آقا امام زمان (عج) آپلود عکس اعلام کنید هرکس چندتا میخونه 1 - سوگل سادات ......... 70 2 - ناناز .......................... 5 3 - مامان فندق موچولو .... 5 4 - سارا .........................14 5 - مامان کوچولو..............10 6 - خاتون .........................9 7 - نرجس(مامان یسنا)......10 8 - atlasbanoo..................70 9 - اسمانی ....................14 10 - ندا...........................14 11 - SAJI65....................14 12 - نازان........................50 13 - هانی جون.................14 14 - فاطمه بانو 28............100 15 - بنفشه دختر تابستان......1 آپلود عکس محدودیت زمان و تعداد ندارد ... این ختم از سمت خود حضرت صاحب الزمان (عج) به بزرگی توصیه شده ... آپلود عکس

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هستم ..می خونم ولی نمی دونم چندتا..حتما باید بگم؟
توکل یعنی اجازه بدهی خداوند خودش تصمیم بگیرد تو فقط دعا کن و پیشاپیش شاد باش و ایمان داشته باش که خداوند دعایـت را بــــــــــــــــــزودی مســــــــتجاب میکند چون خداوند نه به اندازه آرزویت که به اندازه امــــــــــــــید و اطـــــــــمینان توست که میبخشد
خاتون جونم اگر ممکنه یه عدد و به من بگو تو لیست بنویسم اگر بیشتر یا کمتر شد بهم خب بده عدد و عوض میکنم...

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

سارا جون به من پخ ندادیاااا ...

اره عزیزم ... من پیام داده بودم چقدر منتظر شدم دیدم جواب ندادی و تو تاپیک بحث میکردی .. گفتم شاید حواست نیست .. رفتم خوابیدم .. صبح دیدم پیغام گذاشتی پیامی به من نرسید چک کردم دیدم ای بابااااپیامم اصلا نیومده ما الکی کلی منتظر بودیم... خلاصه مرسی که یادت بود مشکل حل شدد عزیزم
!53v45 (رمز گاوصندوقمه) ادرس بدم ؟
9
توکل یعنی اجازه بدهی خداوند خودش تصمیم بگیرد تو فقط دعا کن و پیشاپیش شاد باش و ایمان داشته باش که خداوند دعایـت را بــــــــــــــــــزودی مســــــــتجاب میکند چون خداوند نه به اندازه آرزویت که به اندازه امــــــــــــــید و اطـــــــــمینان توست که میبخشد
فکر کردم شاید ناراحت شدی از من عزیزم...