2777
2789
عنوان

سوما خوردگي پسرم

91 بازدید | 15 پست

سلام خانما شب أتون بخير

پسرم سرما خورده دكتر واسش متروماكس و كوتريماكسول سيتيريزن و دوتا امپول هيدروكورتيزون داد كه امپولا ديروز و امروز تزويق شد

سرفه هاي وحشت ناك ميكنه

درك ميكنيد مرقع سرفه هاش جون ميدم 

از روز دوشنبه دارو مصرف ميكنه اصلا زياد فرق نكرده خيلي نگرانم؟چيكاركنم منه بيچاره 

خيلي بد مريضه

پس كي خوب ميشع

خودمم مريض شدم 

هميشه وقتي مريض ميشه منم مريض ميشم خودم از بدن درد گلو درد كوفتگي در حد چي بي حالم

كي خوب ميشه پس🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدرم زیاد دارو داده به بچه چه خبره این همه 

من امشب بردمش دکتر ویروس گرفته انتی بیوتیک و دیکلوفناک داد بچم بمیرم براش همش مریضی و ویروس 😢😢😢کاش حالا دیگه بهار بیاد خستم از پاییزو زمستون

مرتب میزنی؟؟ ای وای نکنه رو دختر منم بعد یه مدت جواب نده برا من یکیش سفید در نارنجیه یکیش ابی

اره خدا شاهده

سرساعت سالبوتامول هر ٨ساعت ٢پاف اون يكي ام نارنجيه هر ١٢ساعت ٢پاف فلوتيزوكس خارجي

انشالله هيچ وقت مريض نشه

چقدرم زیاد دارو داده به بچه چه خبره این همه  من امشب بردمش دکتر ویروس گرفته انتی بیوتیک و دیکل ...

بهار و تابستون إسهال و استفراغ و گرما زدگي 

زمستون ام ويروس انفولانزا سرفه و تب

من خيلي خستم

انشالله بچتون زودي خوب بشن

اره خدا شاهده سرساعت سالبوتامول هر ٨ساعت ٢پاف اون يكي ام نارنجيه هر ١٢ساعت ٢پاف فلوتيزوكس خارجي ان ...

من اون ابیو هر چهارساعت یه پاف میزنم اون در نارنجی رو هر دوازده ساعت یکی 

اتفاقا تا دیروز سرفه میکرد وحشتناک براش مرتب زدم خوب شد بجاش ویروس دیگه اومد سراغش

راستی برا سرفه هاشون به دونه بخر با ابجوش مخلوط کن بذر دم بکشه روزی یه استکان مجبورش کن بخوره