2777
2789
عنوان

کمک لازم دارم، بیاید لطفاً!

98 بازدید | 15 پست

یه ساعت پیش بر حسب اتفاق، یه لیوان آب جوش ریخت روی دستم و سوخت! سریع گرفتم زیر شیر آب و بعد روغن زیتون زدم! اما بعد از یک ساعت هنوز خیلی درد و سوزش داره! ملتهب و قرمز هم شد، اما تاول نزده. چه راهکاری برای کاهش دردش دارید؟ مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون موقع ارد سرد میزدی بعد چند دقیقه سوزشش میرفت 

البته پای من بعد چند ساعت تاول زد ولی درد نمیکرد

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

نبایستی میگرفتی زیر اب .بهترین روش برا سوختگی ارد خنک ه.اینو تو هلال احمر بهمون گفتن .اردو از تو یخچال بپاشی رو سوختگی همون موقع نه تاول میزنه دردشم کم میشه

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
ممنون. خیلی درد می کنه. فقط داخل آب دردش ساکت می شه

اخه اب خنک مقطعی دردشو میبره .بیاری بیرون از نو سوزشش بیشتر میشه

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
ممکنه بعداً تاول بزنه؟؟؟ 

پای من تاول زد 

من ابجوش مستقیم از کتری ریخت رو پام 

همون لحظه سریع خشک کردم ارد پاشیدم دردش خوب شد فقط قرمز بود بعد چند ساعت تاول زد

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»