2777
2789

دکترم بهم قرص اووژن داده کسی تاحالا مصرف کرده واسه بهبود تخمک گذاری و باروریه

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
اووبوست شنیدم ولی اینو نه

ابووست دیگه کم پیدا میشه اینم مثل اینکه مثل همون ابووست عمل میکنه

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم شما با اووژن باردار شدي؟ چقد مصرف كردي؟ 

بله 1ماه روزی 1عدد تا 15 سیکل 

مشكلتون چي بود؟ من ذخيره تخمدانم خيلي كمه روش نوشته روزي دوتا ميشه خورد؟ ماه پيش اينوفوليك  ...

من برا رشد تخمک خوردم تخمکام 11 بودن

اره روزی دوتا بخور شما

سلام عزیزم شما هم تنبلی داشتین این قرص رو خوردین؟

اووژن رو میشه همزمان با کلومیفن و گلوکوفاژ که برای تحریک تخمدانه خورد؟؟؟ چرا فقط تا ۱۵ سیکل میخوردین؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام عزیزم شما هم تنبلی داشتین این قرص رو خوردین؟ اووژن رو میشه همزمان با کلومیفن و گلوکوفاژ ک ...

سلام گلم بله میشه همزمان خورد چو اووژن حالت تقویتی داره و ققط ویتامینه چون تا 15 سیکل دیگه تخمک ازاد میشد من تا 15 خوردم 

سلام گلم بله میشه همزمان خورد چو اووژن حالت تقویتی داره و ققط ویتامینه چون تا 15 سیکل دیگه تخمک ازاد ...

عالیه عزیزم روزی دو تا بخورم یا یکی؟؟؟

راستی منم از بچه های تاپیک هدانا هستم داستانتو میدونم❤️

عالیه عزیزم روزی دو تا بخورم یا یکی؟؟؟ راستی منم از بچه های تاپیک هدانا هستم داستانتو میدونم❤️

اصلش روزی دوتاس 

ولی من 1 دونه خوردم 

اره عزیزم دیدم تو تاپیک هستی

ان شاءالله که به زودی زود خبر بارداریت بهمون بدی و به سلامتی زایمان کنی

اصلش روزی دوتاس  ولی من 1 دونه خوردم  اره عزیزم دیدم تو تاپیک هستی ان شاءالله که به زود ...

انشاالله عزیزم برامون دعا کن دل ما هم به زودی شاد شه

قرص اووژن رو باید تو آب حل کرد یا مثل قرص بخوریم؟!قرصاش خیلی بزرگه

قورت باید بدی دیگه