2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خوشگل نیسی خوش اندام نیسی ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 29749 بازدید | 407 پست
من اول باورم نمیشد که قرص برنج باشه چون اصلا بو نداشت  ولی اون قرص رو خودم گذاشته داخل برنج تا ...

🙄🙄قرص برنج تو برنج نمیمونه که بخار میشه اکسیژن بهش بخوره

پسرم =دنیام😘😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تروخدا گزارش نزنین 

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
خخخخ_خخخخ#  

لایک ب امضات

پذیرش انواع سفارش های ربان دوزی شامل تابلوهای برجسته ی ربان دوزی شده،دیوار کوب،رومیزی،جانماز،تزیین جام،کوسن،اپلیکه برای دیزاین کیف و کفش و...پذیرفته خواهد شد پیج اینستاگراممو تازه زدم....در صورت تمایل عضو بشید ❤❤❤❤gallery_honari_melorin

واااای نظرات همه عالی بود.نتیجه میگیریم با لیس زدن قرص برنج هیچ کس نمیمیرد.👍👍

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃