2777
2789
عنوان

توروخدا یه ذکری بگین ابن شیطان لعنتی از دلم بیرون بره

| مشاهده متن کامل بحث + 2926 بازدید | 17 پست
همش تو ذهنم میاره فکرای بد بکنم مثلا فحش یا توهین،،دیگه از خدا خجالت میکشم

وای خدا کلا این یه روش شیطونه منم این طوری بودم از بس فحش زشت تو سرم میامد اصلا به خدا به اهل بیت یه مدت روانی شده بودم میگن یکی از اصحاب یکی از امامان معصوم هم این طوری شده بوده وقتی به امام گفته اونم گفته که اگه تو دلت از اونی که تو ذهنت میگذره راضی نباشی یعنی اصلا تقصیری نداری  منم این طوری بودم ولی خب خدا رو شکر خوب شدم خیلی دعا کردم ک خوب بشم کلا تقصیر شیطونه غصه نخور

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
 وای خدا کلا این یه روش شیطونه منم این طوری بودم از بس فحش زشت تو سرم میامد اصلا به خدا به اهل ...

وووااای خداااا،،،آره حرف دلمو زدی،وقتی این حرفای زشت میاد به خدا میگم خدایا خودت میدونی که چقد دوست دارم،پس جدی نگیر،،،همس تو دلم دلرم با سیطان دعوا میکنم،غل وزنجیرش میکنم،بیشرف دست بردار نیست

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وووااای خداااا،،،آره حرف دلمو زدی،وقتی این حرفای زشت میاد به خدا میگم خدایا خودت میدونی که چقد دوست ...

کلا این طوری بدتر میشی کلا اصلا جدی نگیر فرض کن یک نفر از بیرون داره ایم حرفا رو می زنه تو  هم بی محلش کن اگذارش کن به خدا این جوری شیطون ولت میکنه ول اگر هر دفعه این طوری حرص بخوری شیطون هم ک دشمن انسانه خوشش میاد کیف میکنه 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی