2777
2789
عنوان

یه نفر واسم سرکتاب باز کرد

358 بازدید | 51 پست

سلام

دوستان اگر میخوایین بگین اعتقاد ندارین یا دروغه و ... لطفا پست نگذاریم

واقعا دیگه به جایی رسیدم که مجبورم به هرچیزی دست بندازم تا گره ام باز بشه

مدت تقریبا ۲ ساله که بدجور گیر افتادم و هر کاری میکنم ، درست نمیشه ،به هر دری میزنم بسته است 

هیچ کاری بهم پیشنهاد نمیشه ،مدرکم بالاست ولی خونه نشینم 

اعصابم خورده، داغونم،افسرده ام 

هشتم گرو نهم شده ، چه کنم

امروز سرکتاب واسم باز کردند گفتند طلسم دارم ، باید باطل کنند 

کسی تجربه ای داره بهم بگه

خیلی حالم بده😞😞😞😞

امیدوارم هر کی هر چی واسم میخواد خداوند به خودش بده          I hope every one wants to me every thing God gets it to herself or himself    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط یه چیز میگم گلم

تا حالا شده کسی بره سرکتاب باز کنه و بهش بگن نه طلسم نداری

خب میگن طلسم داری تا بری پیششون باطل کنی و کلی پول ازت بگیرن

ولی برای باز شده گره های زندگیت هرروز سوره جن رو بخون فوق العاده تاثیرگذاره

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@

🙄

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )

عزیزم ماهم.تقریبن یه چن وقتی هست بدپشت بدمیادبرامون ازمشکلات شوهرم تاسقط خودم و......شوهرم گف رفته سرکتاب بازکرده گفته طلسم و...یه چن تادعاهم داده ولی من اعتقادندارم همون پولی ک ازحیبمون رفته ووضع هیچ فرقیم نکرده....توکلت بخداباش..انشالله ب زودی مشکلات توهم حل بشه🙏🙏🙏🙏وروی خوش زندگی روببینی🙏هرچن چن وقته ماهم ندیدیم

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

باور نکن

به شوهر منم گفته بودن که چهل قفلت کردن وطلسمت کردن

300هزار تومنم پول گرفت دعا نوشت الان 3ماه داره میگذره هنوز هیچ فرجی حاصل نشده 

دعا آگه میخوایی دررابطه با مشکل تو نت خودت سرچ کن انجام بده و بخون 

اول اینکه این کار حرامه و گناه هست 

دوم اینکه اگر اون کسی که برات سرکتاب باز کرده باشه اینکاره باشه خودش راه حلش را بهت میده، 

سوم اینکه برای طلسم و گرفتاری و مشکلات کلی دعا و اعمال هست تو منابع دینی مثل مفاتیح و... هست 

موفق باشی