2777
2789
عنوان

جنسیت بچه توی سونو NT

133 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من سه ماهم تموم شده برام سونو NTنوشته به نظرتون جنسیت رو بهم میگن ؟

خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جای خوب و معتبری رفتم احتمال دختر داد همونم شد خدایا شکرت

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3763331/خانوما-ب-دادم-برسین-لطفا?postId=119940881یه لحظه بیاین

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

واسه من که اصلا نگفت منم چون جنسیت برام مهم نبود اصلا نخاستم که احتمال بده ولی تو سونو آنومالی بهم گفت

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

ولی من شنبه باید برم سونو که میشه 12 هفته و 4 روزم ، فکر نمکینم بهم بگه ، بعد میدونین چقد طول میکشه ؟ آخه میگفت باید پوزیشن بچه عوض بشه 

خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم