2777
2789

اگ زدین لایکم کنید.

دیشب تاپیک زدم ک با دوستام دردل کنم.اما پربازدید شد.ظر افراد با هم متفاوته.میدونم

اما من الان شرایط بدی دارم.فقط خواستم دردل کنم.تا کمی سبک شم.

من خودم اشتباهات زندگیم ذو میدونم.

همه راه هارو رفتم تا ب اینجا رسیدم.و سخت ترین تصمیم ممکن روگرفتم.برای بچه هام دعا کنید 

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

عزیزم جواب منو ندادی دیشب..بچه هات رو برا همیشه بهش دادی؟؟و اینکه امروز رفتی محضر یا نه؟؟

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جواب منو ندادی دیشب..بچه هات رو برا همیشه بهش دادی؟؟و اینکه امروز رفتی محضر یا نه؟؟

بعد گذشت س ماه ده روز میرم درخواست ملاقات میدم.

عصر میرم برای طلاق فقط پریود هستم نمیدونم میشه یا ن

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
لینک بده نی نی یار فوری پاک میکنه ..همین الان بده تاپیکش بازه

کدومه🤔

بعد گذشت س ماه ده روز میرم درخواست ملاقات میدم. عصر میرم برای طلاق فقط پریود هستم نمیدونم میشه یا ن

مگه ربط داره ب پریودی؟بچه هاتم ازاول خودت بگیر اون بخاطر اعتیاد اینا میشه ک صلاحیت نداشته باشه. لطفابچه هارو ازخودت جدانکن ازمادرت فرصت بگیر ک بری سرکار و زندگیتو جداکنی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بعد گذشت س ماه ده روز میرم درخواست ملاقات میدم. عصر میرم برای طلاق فقط پریود هستم نمیدونم میشه یا ن

ایراد داره ..باید پاک شی بعد صیغه طلاق جاری شه

مهربونا میشه یه صلوات مهمونم کنین❤..خیلی محتاج دعاتونم😔

کاش منم بتونم طلاق بگیرم..البته هنوز اقدام نکردم..فک میکنم نمیتونم با بعدش کنار بیام.

چند روز پیش یه دعوای حسابی کردیم .. می خواستم فرداش بذارم برم خونه بابام..حالم یه جوری بعد شد..مثل حس دلتنگی دیشب شما..نرفتم.

مشکل منم فحاشی زیاد و خیانت و محدود کردنشه(اصلا دوس نداره من شاد باشم بد دل نیست هاا..عقده ایه دوست داره کلا با خونوادم سرد باشم ..گاهی وقتا برا یه پیام احوال پرسی به خونوادم یه دعوای اساسی راه می اندازه )

مهربونا میشه یه صلوات مهمونم کنین❤..خیلی محتاج دعاتونم😔

چطور شوهرت اعتیاد داره بچه هات تو تحویلش دادی

اصلا دادگاه رد صلاحیتش میکنه

خواهش میکنم از بچه هات نگذر 

من معلمم به خدا بچه های طلاق زیادی تو مدرسه میبینم که مادر ندارن چقدر همون ظاهر لباسشون با بچه های دیگه فرق داره حتی خورد وخوراکشون چه برسه به روحیه شدن

سلام روزتون بخیر ،تنتون سالم دل تون شاد لب تون خندون

ببین عزیزم تاپیک قبلتو خوندم...ولی اینجا راهنماییت میکنم..تو رو خوا گوش کن...خر نشی طلاق نگیری...به بهونه بچه هات برگردی!!!جدا شو....برو سر کار....سنت کمه...زود ازدواج میکنی....ولی سر ازدواج نزار فشار خانواده باعث بشه دوباره اشتباه کنی....اگه طلا داری باهاش خونه رهن کن...حتی شده یه اتاق....سر کارم برو تا بتونی خرج خودتو در بیاری....بعد که شرایطت بهتر بشه بیار پیش خودت....یا اگه انشالله ازدواج کنی بچه هات امیدشون تو میشه...خونه تو میشه مهم ارامششون....خواهر من الان پنجاه سالشه..مثل تو توی ین کم ازدواج کرد..شوهرش معتاد بود..اشتباه کرد جدا نشد

بچه هاشو بهونه کرد..گفت دو تا دخترن..تو خانواده عتاد اونا چی میخوان بشن....اگه جدا میشد یه جای بتر زندگی ازدواج میکرد...بچه هاشم میورد پیش خودش...چون با دو تا عکس و فیلم مصرف مواد توسط پدر بچه رومیدن به مادر

الان خواهرم پشینونه

میگه دخترم چون پدرش معتاد بود بیشتر ضربه خورد تا وقتیکه بچه طلاق میخواست باشه...اونجا فوقش مگن پدر ندارن..جدا شدن..دبگه لازم نیست تو خواستگاری پدر معتادشو ببینن..توی جشن همینطور....اون یایه ننگش همه جا هست....وجودس مایه ازاره....قوی باش...نزار دلتو بلرزونن....بگن بچه هت چی میشن...تو قوی باش..جدا شو...بچه هات بیار پیش خودت....خدا بزرگه....بخدا پدر نداشتن بهتر لز پدر معتاد داشتنه...بخدا شوهر نکردن بهتر از شوهر متاد کردنه...چه کنیم که خانواده ها حمایت نمیکنن دختراشونو....خودمون باید قوی باشیم