2777
2789
عنوان

رفع بوی بد منزل

4519 بازدید | 19 پست

بچه ها شمام این مشکل و دارین که خونتون بوی بدی مثل بوی فاضلاب بده؟ چند روزه تو بعضی تایما مثلا سر ظهر بوی بدی توی خونه میاد نمیدونمم دقیقا از کجاست از حمومه یا دستشویی انگار همه جا بو میده میدونید باید چیکار کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از وقتی فاضلابمونو وصل کردن گاهی این بو میاد مخصوصا اگه چند ساعت از ظرفشویی استفاده نکنم

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814

ما هوا که سرد میشه اب توی دسشویی یا ظرفشو اشپزخونه بریزیم بوی فاصلاب میاد😐چند نفرم اوردیم گفتن لوله ها مشکل نداره و راهشون بازه

معلوم نیس چیه😶😷

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

من چی بگم ک فاضلاب آشپز خونه و دسشویی یکیه بعنژ تو یک چاهه. خیلی خونمون بو بد میده اگه مثلا آب کمتر بریزیم ی روز تو ظرفشویی خونه بو میگیره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
از سینکه ک تو خونه پیچیده وگرنه در دستشویی ک بساس . لوله باز کن صاف بریز

سلام مینا جون خوشالم دوباره کاربریتو میبینم

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814
سلام عزیزم قربونت برم

شاید یادت نباشه ولی من سی سی هستم🤣🤣😘😘