سلام خانما😍 یه سوال، سه هفته دیگه عروسیمه، ابروهامو گذاشتم پر شه حسابی، حالا به نظرتون روز قبلش برم ارایشگاهی که خودم همیشه میرم ابرومو برداره یا خود ارایشگاهی که برای عروسیم میرم؟
ارایشگاهی که همیشه میرم پهن با دم بلند و خوشگل برمیداره، دخترونه، اصلا تو ابرو نمیره خرابش نمیکنه
به نطر من وایسا خود روزی ک میخان درستت کنن ابروتم برمیدارن
دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره. Shahomalakeh2 شاه و ملکه۲ پیشاپیش ممنون از حمایتتون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه خود آرایشگاه عروسیت این اشتباه نکن اون مطابق با آرایشی که میکنه به ابروهات مدل میده
به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
من ابروهامو کلا از بین برد هی مگفت عزیزم 1 2 تا دونه برمیدارم اخر کچل کرد ابروهامو تازه ارایشم کرد ابروهام پهنه پهن ارایش کردما فقط میخواست گگند بزنه به ابروهام
همون ارایشگاه خودت چون قشنگ چال و چوله هاو بالا پایین و کم پشت ها رومیدونه کجاست بخداا خیلی بهتره که اونا میان اصلاح میکنن الکی بعد با مداد مدل میدن صبح عروسی میفهمی به چه مصیبتی درگیری