2777
2789
عنوان

از خونه بزرگ متنفرم 😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3472 بازدید | 89 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم  نیمه شاغلم دانشجو ام هستم این چند روز درگیر امتحانا بودم اساسی نرسیدم الان از صبح فق ...

من همه کارهارو توروز هایی که باید خودمون تمیز کنیم تقسیم کردم 😐خسته میشم اوایل یادم از ساعت ۲میوفتادم به جون خونه بعد که ساعت۸میومد شوهرم شهید بودم 

"- تلخه... "                                                        +"چی؟"                                                          "لبخندت!"                                                              +"از کی تا حالا لبخندای منو مزه مزه میکنی!؟"               -"از وقتی که نتونستم نسبت به انحنای لبات بی تفاوت باشم."
نه دوستم چه پزی. ما که همدیگه رو تو دنیای واقعی نمی‌شناسیم که بخوام پز بدم. والا اگه کمردرد و گردن د ...

شوخی کردم ایموجی گذاشتم که متوجه شوخیم بشی.اگه ناراحتت کردم ببخش.

گلم همین که خونه داری بگو خدایا شکر خیلی ها مثل من هستن آرزو دارن یه خونه داشته باشن کوچیک و بزرگ فرق نداره فقط از دوران عقد برن سر زندگیشون.اگه دید مثبت به هر چی داشته باشی و با عشق و برنامه انجام بدی نه تنها گردن درد نمیگیری بلکه شارر هم میشی

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
چند متره؟ من اول آشپز خونه رو تمیز میکنم راحت شم بعد اتاق ها رو تمیز میکنم بعد حال رو به تکه هایی ...

160متره آره ما هم با برنامه ریزی معمولا همیشه مرتبیم ولی این چند روز امتحان داشتم اصلا یه دستمال نکشیدم خیلی افتضاح شده گفتم تا ظهر که همسرم بیاد یه کم کارا رو جلو ببرم ولی امان از گردن درد. ولی وقتی برق میفته منم خیلی ذوق میکنم 😁

شوخی کردم ایموجی گذاشتم که متوجه شوخیم بشی.اگه ناراحتت کردم ببخش. گلم همین که خونه داری بگو خدایا ش ...

ای جانم 💖 نه اصلا ناراحت نشدم گلی داریم حرف می‌زنیم البته من حواسم به ایموجی ت نشد. امیدوارم همه چی برات به بهترین نحو جلو بره و زود زود بیای تاپیک بزنی که هوراااااااا دارم جهازمو تو خونه ام میچینم 

کارگر بگیر مگه جونتو از سر راه اوردی

مثلا امروز اومدم کدبانو گری کنم 😂کارگرم در سرای خودشو داره. ولی خب بازم برای کارای خونه تکونی همیشه یکی رو میگیرم. اما باور کن همین کارای روزمره هم باعث عذاب میشن گاهی وقتا. شایدم الان چون از لحاظ فکری و روحی خسته ام اینجوری بهم فشار اومده 

ماهم خونمون بزرگه واقعا سخته من بچم دارم اسباب بازیاشو پرت میکنه پدرم درمیاد تا جمع کنم ولی با این حال خیلی دوست دارم خونه بزرگ خیلی راحتیا داره

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
هیچ کس قدر داشته هاشو نمیکنه...

دقیقااااا

من خونم ۸۰متره انگار که زندانه برام،کلافه ام ازش اونوقت مادرم اینجوری

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

خوش بحالت  مردم از چی مینالن  ما از چی ای خدا😩😩😩😥😥😥😥

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.....دل من داند و من دانم و دل داند و من.....خاک من گل شود و گل شکفد از گل من.....تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من
من اگه همه عمرم و صرف تمیزی خونه بکنم باز از خونه بزرگ بدم نمیومد و حاضرم زحمتش و بکشم ولی بزرگ و دل ...

ای جانم امیدوارم شما و مامان با دل خوش از خونه تون لذت ببرید 💖 اما باور کن بعضی وقتها خیلی سخته