من دیشب مرغ با سس پرتقال درست کردم مونده برنج هم درست میکنم باهاش میخوریم
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............
من پدر شوهرم از شهرستان اومده همش قبلا میگفت من عاشق کباب تابه ای هاتمحالا میخوامبراش کباب تابه ای درست کنم . ولی الان باشوهرم رفتن بیرون منم درازیدم
بچه هات دوقلو هستن؟ این پروانه ها رو خودت درست کردی؟ رو در چسبوندی؟
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
واى من تميتونم در هر صورت رو گازم بايد تميز باشه الان اگه من بودم قابلمه رو برميداشتم تميز ميك ...
هر کی یک سبکی داره من بعد اتمام پخت و پز تمیز میکنم..
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...