2777
2789
عنوان

ناهار چی دارید کدبانوهای/عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 83 پست
   طبیعیه            تمیز کردنش یک دقیقه هم نمیشه..

واى من تميتونم در هر صورت رو گازم بايد تميز باشه

الان اگه من بودم قابلمه رو برميداشتم تميز ميكردم🤦‍♀️😰😂

وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...✨🌸

من دیشب مرغ با سس پرتقال درست کردم مونده برنج هم درست میکنم باهاش میخوریم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هات دوقلو هستن؟    این پروانه ها رو خودت درست کردی؟ رو در چسبوندی؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

پاشم با گوشت بوقلمون قورمه سبزی بار بزارم همه کارامم مونده.

خوب شد الان شوهرم پی ام زده که نهار نمیاد😍😂😂

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند
راز موفقیت من اینه که زود بیدار میشم

من زود بیدار بشم تا شب اخلاق ام .....😈😠

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
بچه هات دوقلو هستن؟    این پروانه ها رو خودت درست کردی؟ رو در چسبوندی؟

سلام عزیزم نه ۴سال اختلاف دارن

بله خودم درست کردم

اون آویز هم با نمد درست کردم

اللهم عجل لولیک الفرج
واى من تميتونم در هر صورت رو گازم بايد تميز باشه الان اگه من بودم قابلمه رو برميداشتم تميز ميك ...

هر کی یک سبکی داره       من بعد اتمام پخت و پز تمیز میکنم..

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
مچکر

وای چه سحرخیز.من تازه چشمامو باز کردم.خیلی خوابالو شدم قبلا ۷ بیدار بودم الان همش خوابم.کاری ام ندارم آخه

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
باریکلا خانوم به همه کارات رسیدی امتحان چی درس میخونی؟من تو فکر قیمه بادمجونم فعلا پسری رو دارم میخا ...

آره عزیزم رشتم تربیت مربی مهده

نوش جان

اللهم عجل لولیک الفرج