2777
2789
عنوان

دوستای گلم کسی تا حالا با رحم اجاره ای بچه شو بدنیا آورده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 79 پست
عزیزدلم ینی حاضری حس مادری رو لمس نکنی  ادن همه لحظه و ثانیه رو با گوشت و پوست و خونت نچشی چرا ...

امضات😅😅👍👍

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...
من زیاد جایی نمیرفتم الانم خیلی نمیرم جایی که اذیت نشوم

کار خوبی میکنی . من شوهرم خیلی وابسته به خانوادشه . همش اونجا بودیم یا خونه مامانش یا مادر بزرگاش یا خونه خاله هاش . البته الان خیلی بهتر شده الحمدلله

😁😁😁بیاین اینجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من بریچه...بزغاله چپ و راست با پا ب واژن و مثانه میکوبه... الاهی مادر قرررربونش بره

فداش بشم جوجه رو 

بچه ی منم همینجوری بود اولش موقع زایمان نمیدونم چیشد یهو چرخید😅😅

من از اقبال خود نالم که دستی بی نمک دارم... 😭😭😭
ببینین بعضیا عادت دارن از کاه کوه بسازن ،همه که مثل هم نیستن خیلی هاهم هستند که اصلا تهوع نمیگیرن خو ...

منم سه بار باردار شدم ب هیچ عنوان تهوع و استفراغ نداشتم...هوس های غذایی تا دلت بخواد ک این ب نظرم خیییلی هم خوبه...

سر اولین بارداریم نمیدونستم حامله ام...کیلو کیلو لیموشیرین میذاشتم جلوم...بعدش از مادرشوهرم اینا خجالت میکشیدم میگفتم این یکی رو بخورم دیگه نمیخورم...بعدش نمیتونستم و تا ته لیمو رو در نمیاوردم آروم نمیشستم....  

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
ولی هست جایی ک شکم اول رو سزارین کنه دیگه؟؟ بیا یه استرس دیگه بهم اضافه شد😭

هر چی خدا بخواد...من سومین بارداریمه اولی رو ب علت نقایص جنینی تو ۱۵هفته مجبور ب سقط شدم

دومی خارج رحمی بود سومی رو خدا بهم ببخشه...

باز با اینحال اصرار ب طبیعی داشتم و دکترم میگفت حیفه این سومیه و...خلاصه کل کل میکردم با دکترم...

از خواست خدا بچم بریچه و اندیکاسیون سزارین ه...خدا دو چ دیدی؟

شایدم سز شدی

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
فداش بشم جوجه رو  بچه ی منم همینجوری بود اولش موقع زایمان نمیدونم چیشد یهو چرخید😅😅

خدا نکنه...آره حال میده لگد میزنن و اعلام حضور میکنن

هر چی خدا بخواد...من سومین بارداریمه اولی رو ب علت نقایص جنینی تو ۱۵هفته مجبور ب سقط شدم دومی خارج ...

هرچی صلاح خدا باشه عزیزم ☺️☺️

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

اره انجام میدم چرا ندن جاهای خصوصی انجام میده دکترهم یه مبلغی تو مطب میگیره

پول مهم نیست، حالایباره آدم میده، مرسی از راهنماییت دوست جان 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

عزیزدلم ینی حاضری حس مادری رو لمس نکنی  ادن همه لحظه و ثانیه رو با گوشت و پوست و خونت نچشی چرا ...

دوستم خب ممکنه واقعا توانایی شو نداشته باشم. میدونی از نظر من مادری کردن فقط به رابطه بیولوژیکی نیست هر چند که خب اون بچه نطفه اش از خودمه اما نمیشه همه ارزش مادری رو به اون نه ماه دونست مگه نه؟ 😊😘

هر چی خدا بخواد...من سومین بارداریمه اولی رو ب علت نقایص جنینی تو ۱۵هفته مجبور ب سقط شدم دومی خارج ...

امیدوارم کوچولوی نازت رو صحیح و سالم تو بغل بگیری و کلی کیفش رو ببری عزیزم 😍 

امیدوارم خدا نی نی عزیزت رو تو پناه خود‌ش بگیره دوستم😊

ممنون

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
عزیزم 😍 امیدوارم حالت خیلی زود بهتر بشه و از نی نی کوچولوت  فقط لذت ببری

خیلی ممنون انشالا شما هم به هر چی دوست دارید برسید خوشبخت باشید  همیشه

از صبح اینقدر حالم بد بود ببخشید بالا میاوردم و میگفتم خدایاا کمکم کن،3 ماهه اینجوری ام خیلی خسته شدم شهر غریبم هستم خیلی سخت میگذره 

خدایا مواظب