بچه ها من بدلایل متعددی نمیخوام باردار شم. با همسرم تصمیم گرفتیم این کار رو با رحم اجاره ای انجام بدیم. میخوام ببینم کسی تجربه شو داشته؟ یا خودش یا دور و بری هاش کسی بوده که اینکار رو کرده باشه. راجع بهش تحقیق کردم اما دوست دارم با کسانی که تجربه شو داشتن حرف بزنم
چقد خوب ،راستش من از ویار بارداری خیلی میترسم برای همون اقدام نمیکنم همش میگم اگر دائم زیر سرم باشم ...
من هیچی نداشتم .نگران اون نباش همه مثل هم نیستن
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
توی پستات از بیمارستان مصطفی خمینی گفتی، دکتر زنان شما کیه آخه دکتر زنان من دکتر قرائی میگن ا ...
عزیزم مصطفی خمینی اصلا سزارین انجام نمیده مگه اینکه چی بشه من حتی تو وزارت بهداشتم اشنا داشتمنشد،اولویت با طبیعیه من میخواستم با دکتر فاطمه معصومی سزارین شم که گفتن نمیشه منم منصرف شدم
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
مصطفی خمینی نیمه خصوصیه ولی انجام نمیده حتی دکتری که یک و پونصد زیر میزی میگیره اجازه نداره اونجا بد ...
ای بابا، چ اجباریه طبیعی، خب نمیخوایم
منم به چشم زخم اعتقاد دارم ولی ولی به اون صورت دروغ رو هم نمیپسندم
دقیقا . منم با قسمت دروغش مخالف بودم . من که واسه دومی نمی خوام بگم به کسی تا وقتی معلوم نشده . چون پدر منو در میارن با سوالای بیجا و نصیحت های بیجا . سر اولی که کارم فقط گریه بود .
بخدا.من مامانمم نداشت ...اما مثلا خالم تا دوماه بعده زایمان بالا میاورد....بهش فکر نکن اصلا...اگرم بشه ی چیز طبیعیه ی مدت میادو میره ...طبیعیه طبیعی
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
بخدا.من مامانمم نداشت ...اما مثلا خالم تا دوماه بعده زایمان بالا میاورد....بهش فکر نکن اصلا...اگرم ب ...
مچکرم عشقم 😍😍❤️❤️❤️❤️❤️ایشالا ک جرات کنم و اقدام کنم
بعضی بیمارستانا انجام میده مصطفی خمینی قبلا انجام میداد الان سخت میگیره
ولی هست جایی ک شکم اول رو سزارین کنه دیگه؟؟ بیا یه استرس دیگه بهم اضافه شد😭