2777
2789

بچه ها من بدلایل متعددی نمیخوام باردار شم. با همسرم تصمیم گرفتیم این کار رو با رحم اجاره ای انجام بدیم. میخوام ببینم کسی تجربه شو داشته؟ یا خودش یا دور و بری هاش کسی بوده که اینکار رو کرده باشه. راجع بهش تحقیق کردم اما دوست دارم با کسانی که تجربه شو داشتن حرف بزنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم ولی تجربه نکردم ولی تا بچتو ماه به ماا تو شکمت حس نکنی نمیتونی مادری کنی البته همه رو نمیگما

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

راستش نه 

به نظرم سختیش مطرح کردن با خانواده هاست ..نسل قدیم دیر میپذیرن این چیزا رو..یهو بعد ۹ ماه نمیشه گفت بفرمایین نوه تون

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

منم به دلايلي موافق بارداري نبودم، ولي از اون طرف با رحم اجاره اي هم موافق نبودم، بالاخره هم دلو زدم به دريا و خودم جورشو كشيدم

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست

ب نظرم خوب نیست وقتیکه خودت میتونی بچه دارشی چرااین کاروبکنی 

اگرمیخواهی شخصیت واقعی یک انسان رابشناسی به حرفهایی ک دیگران درباره ی اومیزنند توجه نکن     ببین اودرباره ی دیگران چطورصحبت میکند!
خب چه دلایلی اخه؟ چی از حس مادر شدن بهتره؟ اینکه ببینی بچت تو شکم خودت بزرگ میشه و با لگداش وجودشو ت ...

راست میگی؟؟ من همیشه میگم باردار شم اون لگد بزنه ترسناک باشه 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

خب چه دلایلی اخه؟ چی از حس مادر شدن بهتره؟ اینکه ببینی بچت تو شکم خودت بزرگ میشه و با لگداش وجودشو ت ...

خب این دلایل میتونه مشکل جسمی باشه یا مثلافوبیای شدید یا خیلی چیزای دیگه ‌😊

راست میگی؟؟ من همیشه میگم باردار شم اون لگد بزنه ترسناک باشه 

بخدا انقد حس جالبیه

الان بچم9ماهشه 

گاهی زن باردار میبینم میگم ووووی چقد باحاله بارداری. دلم به تکوناش توی شکمم تنگ شده

من از اقبال خود نالم که دستی بی نمک دارم... 😭😭😭
خب این دلایل میتونه مشکل جسمی باشه یا مثلافوبیای شدید یا خیلی چیزای دیگه ‌😊

خب میتونی بری مشکلاتتو به دکتر بگی. 

یه سری ادمای دور از جونتون بی منطق میان میگن وای بارداری ترسناکه و زایمان سخته و فلان و چنان بیخود و بی جهت به بقیه هم ترس وارد میکنن. ولی من به عنوان یه مادر جوان بهت توصیه میکنم حس بارداری و زایمانو حتما تجربه کن و با هیچی عوضش نکن

من از اقبال خود نالم که دستی بی نمک دارم... 😭😭😭