2777
2789

کسی که کودکی سیاه داشته باشه.چجوری باید باهاش رفتار کنم؟ خیلی بهم نزدیکه و امکان قطع رابطه نیست

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره داریم تو خونواده باید باهاش مدارا کنید خیلی رفتاراشون نشات گرفته از رفتاراییه که باهاشون شده

برادرشوهرمه چیزایی از بچگیش میگه که دل سنگ براش اب میشه 

الانم باهمه تندخویی میکنه و اعصاب هیچ کسو نداره

یعنی کودکی بد ؟؟؟

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
اره داریم تو خونواده باید باهاش مدارا کنید خیلی رفتاراشون نشات گرفته از رفتاراییه که باهاشون شده بر ...

اره،منم متوجه نیازش ب مدارا میشم،عصبی میشه دیگه نگم براااات،هییچی نمیفهمه فقط فحش و آسیب ( کم) ب خودش

تو بچگی محبت ندیده هیچچچچیییییی،الان از همه توقع داره و خیلی چیزای دیگه

متاسفانه اینا خیلی زود وابسته هم جنس و جنس مخالف با کوچکترین محبت میشن بنظرم افراط محبت در رابطه باعث شکسته شدنش میشه ولی چون خسرت میخوره تو دلش سعی کن زیاد داشته هاتو له رخ نکشی

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
متاسفانه اینا خیلی زود وابسته هم جنس و جنس مخالف با کوچکترین محبت میشن بنظرم افراط محبت در رابطه باع ...

شوهرمه...و میبینه بابام داداش کوچکمو تحویل میگیره خیلی حالش بدمیشه

اره. هرراهکاری دارین بگین،خیلی لازم دارم

عزیزم این کاربرو تگ کن ایشون نظراتشون مفیده 

@moshavere114

اره،منم متوجه نیازش ب مدارا میشم،عصبی میشه دیگه نگم براااات،هییچی نمیفهمه فقط فحش و آسیب ( کم) ب خود ...

اینا کمبود محبت دارن محبت ببینن رام رام میشن

برادر شوی من سالها تک پسر بوده و عزیز دردونه

بعد که شوهرم به دنیا میاد این بچه بیچاره طرد میشه و رو میاره به پرخاشگری که اونام با بدترین حالت جوابشو میدن

مثلا باباش سرو ته اویزونش میکرده تو چاه یا توی دسشویی

یا تو زیر زمین زندانیش میکرده

الان ۴۵ سالشه ولی همش زخمای پاهشو میکنه اینقدر کنده که تمام پاهاش تا زانو که من دیدم لکه های زخمای کهنه هست

خیلی لوسش نکن چون اینا پرتوقع و زود رنجن بقیه رم عذاب میدن .اونموقه چشم باز میکنی میبینی به خودش اجازه توهین و هر رفتار زشتی میده .غیر از اونم اگه زیاد دل به دلش ندی عادت میکنه از غم و اندوه فاصله بگیره چون میدونه بقیه بدشون میاد از ادم غمگین 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎