2789
عنوان

مامانم😢فقط منو زرد میکنه توو جمع

597 بازدید | 57 پست

خیلی ناراحتم و غصه خوردم از دستش توو یه جمعی نشسته بودیم ک صمیمی نبود فامیل بودیم اما یه دشمن هم بغل مادرم نشسته بود یهو مادرم گفت آخی بچه فلانی رو ببین چه تپله و هیکل داره نسبت به بچه مهتاب درشتتره از بس مادرش بهش میرسه و مهتاب نمیرسه 😭شوهرمم بود توو جمع،اونقدر غصه ام شد دشمنمم ک اونجا نشسته بود عشق کرد اون حرفو شنید میخندید اونور نگاه میکرد،نمیدونم هدف مادرم چیه یبار دیگه هم جلو ینفر دیگگه گفت ضایعش کردما بار دوم ضایعش نکردم ولی بغض داره خفم میکنه فشارم اومد ۸ اونقدر ناراحت بودم 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه اون مادره باور کن از  رو نگرانی گفته من جات بودم یگوشه میگفتم مامان خوشم نمیاد ضعف هامو جلو دیگران بگی دشمن شاد بشم  

بخدا مامان منم قربونش برم همیشه سادست جلو جمع ضایم میکنه ولی فدایه ی تار موش 

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠
تولد بچهای من میشه کادو نمیده میگه نداریم ببخش،تولد بقیه نوهاش میشه پول سنگین میذاره حتی بچم دنیا او ...

عه وا مگه میشه؟

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠
نه اون مادره باور کن از  رو نگرانی گفته من جات بودم یگوشه میگفتم مامان خوشم نمیاد ضعف هامو جلو ...

😭سادست ولی خیلی گند میزنه بهم یبار دیگه هم گفته بود مهتاب هیچی ب بچهاش نمیده بخورن بچها یجا میرن حمله میکنن ب شکلات 😭بچهام شکمو هستن تووو خونه غذا نمیخوره یکیش برا همون اونم جلو جمع جار میزنه 😔بخدا خودمو دارم میسوزونم بهترین چیزا رو ب بچهام میدم خودم نمیخورم 

مامانا همه اینطورین نباید حرص خورد ک فرض کن من نامزدیم تو جمع خانواده شوهر رقصیدم همه دهنشون باز مونده بود عاشق رقصم شدن کلی تعریف و تمجید و این حرفا یهو مامانم گف این چن ماهه داره تمرین میکنه وگرنه بلد نبود ک😂😑😐🤦‍♀️

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁