2777
2789
عنوان

مبل خریدم بیاین+عکس

2320 بازدید | 123 پست

بچه ها ما چون کلا داریم تغییر دکوراسیون میدیم هزینه زیادی برامون نمونده بخاطر همین سعی میکنیم با کمترین هزینه اون چیزی که دوس داریم بخریم.خلاصه که رفتیم جای مناسب ،مبل سفارش دادیم .وقتی اومد شب اوردن برامون ،وقتی نگاه کردم دیدیم اونی نبود که سفارش دادیم😥 چون من میخواستم کفش بالشتک داشته باشه اما این نداره...

با مرد که صحبت کرد شوهرم بش گفته بود الان این مد شده...😧 الان هرجا میخوام کاور تهیه کنم براشون بم میگن عمر کاور کوتاه میشه چون بالشتک ندارن....یعنی هزینه کاورم ضرر میشه..کسی فکری به ذهنش می رسه بگه لطفا ؟😍😍🌹

در ضمن نگید پس بده که نمیبره از تهران اوردن هزینه باربری و بخشید بجای اینکه سفارش اشتباه بود...

عکس می ذارم اما خونمون هنوز تعمیرات داره ها،جز مبل ها بقیه چیزا الکیه فعلا😂🙌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکتون باشه 

من اطلاعی ندارم

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.