2777
2789
عنوان

دوربین چاپ سریع

4219 بازدید | 9 پست

سلام کسی از دوربین چاپ سریع استفاده کرده و راضیه؟

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بخرم یا ن خیلی دوس دارم

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

میخوام باردار شدم شوهرم بخره برا سیسمونیم

واسه دکور عالیه 😍😍چند تا هم از عکس کوچیکش رو بگذاری کنارش. 

اره دیگه یعنی نمیشه باهاش هی عکس نوزاد و بگیری؟

اره دیگه یعنی نمیشه باهاش هی عکس نوزاد و بگیری؟

میشه ولی خوب فیلم هاش گرونه. و عکس ها کیفیت خیلی بالایی ندارن . با اون پول میتونه بچه رک ببری آتلیه عکس های خیلی بهتری بگیری. به نظرم واسه گرفتن یه تک عکس یادگاری خوبه .. مثلا هر سه چهار ماه یه عکس 😂😂

10تا کاغذ مخصوص واسه دوربین فوجی فکر کنم 100 و خورده ای  باشه.