2777
2789
عنوان

انگار همسرم از من بدش میاد

400 بازدید | 35 پست

سلام

منو همسرم دو شب پیش سر یه مسئله اعتقادی حرفمون شد اون بهم بی احترامی کرد منم ناراحت شدم دو شب جدا خوابیدم،دیشب خواست از دلم دربیاره ولی چون میدونستم از کارش پشیمون نیست قبول نکردم،البته عذرخواهی ای هم نکرد،امروز بخاطر مشکلم(ترس از رابطه جنسی با همسرم)زنگ زدم مشاور گفتم همسرم نسبت بهم سرده و اینا گفت همش بخاطر همین مشکلته که البته بی راه هم نمیگفت،منم از این حرفش انرژی گرفتم رفتم پیش همسرم بهش محبت کردم واسش اینارو گفتم، با هم خیلی خوب شدیم ،امشب مراسم جشنی دعوت بودیم نشد دل سیر کنارش باشم،از مهمونی اومدم یکم باهاش حرف زدم بعد رفتم بغلش دیدم تمایل نداره پاشدم،یکم باهاش حرف زدم دیدم توجه نمیکنه،گفتم چرا اینطوره و توجه نداره با لحن بدی گفت حوصله ندارم،گفتم حوصله منو نداری؟هیچی نگفت،گفتم دوسم نداری گفت چه ربطی داره گفتم الان سه چهار روزه با هم درست درمون حرف نزدیم دلت تنگ نشد؟گفت بی حالم سرم درد میکنه،منم با غر غر گفتم سرت از گوشی گرفتن دستت درد میکنه نه حرفای من،یخورده با هم بحث کردیم، من اصلا نه لحن تندی گرفتم نه هیچی،برگشت بهم گفت میای رو پام میشینی پام درد میگیره، صورتتم که آرایش داره با لحن بدی میگفت اینارو انگار من یه موجود چندشم،طوری که رفتار میکنه احساس میکنم زشت ترین فرد رو کره زمین منم،ولی منطقیش اینه چهرم طوری که بقیه میگن زیباست تغریبا همه آشناها بهش اشاره میکنن، اندامم هم متناسبه، ولی اون انگار اینارو نمیبینه هر چی میگذره بدتر میشه برخوردش باهام،دوسش دارما نمیتونم ببینم کس دیگه پیشش باشه ولی خیلی دارم اذیت میشم هم بخاطر مشکل خودم هم این رفتاراش که همش شدید تر میشه،بنظرتون من حساسم یا واقعا دوسم نداره؟من اشتباه فکر میکنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش برخورده اعتماد ب نفسش خراب شده ب خاطر مشکل تو اینجوری قصد تلافی داره 

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

خب حتما شما سرد بودی ایشون هم سرد شده 

کم کم درست میشه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

عزیزم مردا هرچند وقت یکبار احتیاج دارن که یکم فاصله بگیرن تو رفتارت عادی باشه خودش دلش تنگ میشه برات

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)

حساس که نیستی رفتارش بده ولی بهر حال ما توی زندگی شما نبودیم بهترین راهکار اینه قبل از اینکه ماجرات بیخ پیدا کنه حتما از مشاور دوباره کمک بگیری 

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄

اشکال نداره بابا من هر دفعه سمت شوهرم میرم رو پاش بشینم میگه برو  انوارا پام درد میکنه همین دیشب بخدا سرش دعوا کردم اخرم گفتم کجات سالمه اخه بگو  بهم اخه تاندوم پاش کشیده شده  

ماهم بحثمون شد دیروز صبح اومد شوخی کرد تابوسید گریم گرفت گفتم یه مدت ازم دور باش مثل یه همخونه تایکم اروم بشم ناراحت شدولی دیشب تااومد خونه من اتاق خوابمون بودم اومد پیشم چون هروقت ازسرکارمیومد همدیگه رو میبوسیدیم الکی به حرف گرفتم رفتم بیرون از اتاق ولی الان که یکم اروم شدم حس میکنم زیادی خوردش کردم ولی پشیمون نیستم نمیخوام عادی بشه براش بی احترامی بهم 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
خب چرا مشکلتو حل نمیکنی؟

چند ماهه دارم میرم دکتر زنان ژل داد بهم بی حسی داد و کلی چیز دیگه وقتی به مشاور گفتم گفت مشکلت روحیه جسمت که مشکل نداشت،میخواستم حتی عمل کنم به پیشنهاد دکتر زنان ولی مشاور قانعم کرد باید برم مشاوره، به هر دری زدم این یه سال 😓

یعنی احساس می‌کنی چون موبایل دست میگیره و کم حوصلست وهر چیز دیگه ،دوستت نداره،خب از یه زاویه دیگه ببین اینکه آقایون مثل ما خانوما نیستن که همش فازشون عشق و عاشقی باشه وهر موقع بری سمتشون خوشحال و...شن همون‌طور که ما خانوم هاهم بی حوصله این گاهی اوقات..اما مشکل ترست هم خیلی می‌دونه موثر باشه و ذوق  همسرتو کور کنه ولی این چیزا ابدا به معنی عدم علاقه نیست. 

بهش برخورده اعتماد ب نفسش خراب شده ب خاطر مشکل تو اینجوری قصد تلافی داره 

نمیدونم والا،احتمالش هست،ولی من گه گاهی میگم بهش ببخشید این حرفا،یه مدت هیچ رابطه ای نداشتیم به مدت سه چهار ماه تا الان مشاور گفت دلیلش همینه،ولی تازه گیا خیلی بد اخلاق شده این یه رفتار الانش بود،همش داره اینطور رفتار میکنه